RU  UA

Загибель керівництва МВС у Броварах: у Нацполіції уточнили кількість загиблих і розповіли деталі трагедії

Кількість загиблих унаслідок падіння гелікоптеру у Броварах Київської області становить 17 осіб, троє з яких діти. Постраждало 25 людей, деякі з них знаходяться у лікарні у важкому стані.

Про це в ефірі Апостроф TV повідомила речниця Національної поліції Мар'яна Рева.

"Кількість загиблих 17 осіб, з них троє дітей. На борту гелікоптера ДСНС перебувало 9 осіб – це члени екіпажу та керівництво МВС. Ще маємо 25 травмованих осіб, які перебувають у лікарні, 10 з них діти. На місці працюють слідчо-оперативні групи Національної поліції, працюють слідчі ДБР, СБУ, продовжують працювати рятувальники. Працюємо, щоб максимально швидко зібрати докази, які будуть свідчити про причини трагедії", – розповіла вона.

За словами речниці Нацполіції, в лікарні є особи у тяжкому стані, які перебувають у реанімації. Також поліція поки не реєструвала кримінального провадження, а на місці працюють різні правоохоронні та силові відомства.

"Нацполіція не реєструвала саме кримінального провадження. Ми працюємо на місці подій, ми зареєстрували подію у нашій системі ЄО. Наші криміналісти першими прибули, ми все фіксуємо. І вже в залежності від того, як Генпрокуратора визначить підслідність, звісно передамо цей масив інформації", – додала Рева.

Як повідомляв "Апостроф", у середу вранці 18 січня, у місті Бровари Київської області біля дитячого садка впав гелікоптер – весь екіпаж гвинтокрила, у складі якого було керівництво МВС. Екіпаж гелікоптеру загинув. Мова йде про голову МВС Дениса Монастирського, його першого замісника Євгенія Єніна та держсекретаря МВС – Юрія Лубковича.