RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

А що трапилось? Соцмережі вибухнули фотожабами на тему встановлення систем ППО в центрі Москви

У мережі поширюються фото й відео, як на даху будівлі міноборони країни-терористки Росії в центрі Москві поставили систему ППО, а саме: ЗРК "Панцир". Креативні українці вже відреагували на подію й створити десятки мемів.

"Апостроф" зібрав найсмішніші меми про встановлення ППО на московських дахах.

За попередньою інформацією, росіяни за допомогою крану встановили на даху свого міноборони зенітно-ракетний гарматний комплекс "Панцир-С1", що сильно розсмішило користувачів соцмереж, які припустили: це відповідь росіян на постачання далекобійної зброї для України.

Читайте також: Він там і не працював: меми на звільнення Арестовича з Офісу президента

Проте однієї системи протиповітряної оборони не вистачить для захисту російського міністерства, тому українці поглузували з ситуації та додали на фото ще понад десяток ЗРК. Також вони й не забули про захист "святая святих" для росіян - Кремль - шпилі цієї споруди чудово підходять, аби розмістити там кілька ППО.

Фото: t.me/insiderUKR

Фото: t.me/insiderUKR

Фото: t.me/insiderUKR

До того ж отримав свою порцію жартів і глава міноборони Росії Сергій Шойгу: на його дім уже встановлено 7 систем ППО. Інші меми були вже на різну тематику, але в них також фігурував головний диктатор Кремля - Путін.

Раніше "Апостроф" опублікував найсмішніші меми про ліквідованих російських окупантів.