RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Україну наприкінці січня накриють три хвилі снігопадів: карта і дати

Україну наприкінці січня 2023 року накриють сильні опади. При цьому очікуються одразу три хвилі снігопадів з хуртовинами.

Про це свідчить інформація погодного порталу Ventusky.

За цими даними, перша хвиля снігопадів станеться у п'ятницю, 27 січня, друга - у неділю, 29 січня, а третя - у вівторок, 31 січня.

Вранці у п'ятницю, 27 січня, снігопади накриють Житомирську, Хмельницьку, Вінницьку області. Також сніжитиме у Чернівцях та області.

Вдень опади перемістяться трохи західніше, охопивши Рівненщину, Тернопільщину, Львівщину, Чернівецьку та Закарпатську області.

Увечері 27 січня снігопади змістяться на південний захід.

У неділю вранці, 29 січня, снігопади очікуються місцями по всій території України. Найзначніші охоплять східні та частково південні області, а також Київщину, Чернігівщину, Черкащину, Житомирщину, Львівщину, Тернопільщину, Закарпатську та Чернівецьку області.

Вдень картина фактично не зміниться, окрім того, що опади прогнозують також у низці областей у центрі країни.

Увечері 29 січня у центрі та на півночі опади стануть більш локальні, більше зосередяться на заході та сході.

У вівторок вранці, 31 січня, сильні хуртовини очікуються виключно у Луцьку, Львівщині, частково на Закарпатті та Рівненщині.

Під вечір опади попрямують східніше, охопивши Закарпаття, Буковину, Тернопільщину, Рівненщину, Хмельниччину, Житомирщину, частково Вінниччину та Чернігівщину. Мокрий сніг з дощем очікується на Донеччині.

Опади продовжаться 1 лютого. Снігопади накриють Львівщину, Хмельниччину, Тернопільщину, частково Закарпатську, Чернівецьку області, Луцьк. Хуртовини охоплять також Київщину, Черкащину, Сумщину Житомирщину, частково Чернігівщину та Дніпропетровщину. Опади можливі на Луганщині та Донеччині, а також - на півдні.

Нагадаємо про те, що синоптик розказав про погодні гойдалки в лютому.