RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

Скільки потрібно знищити окупантів для перемоги: Подоляк назвав цифру

Повномасштабну війну в Україні можна завершити за умови, якщо українська армія щодня вбиватиме по 5 тисяч росіян.

Про це в ефірі телемарафону повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

За його словами, Росія накопичила велику кількість особового складу, який буде задіяний у наступальних операціях на фронті.

Читайте також: На Бахмутському напрямку ситуація вкрай важка: боєць розповів про ситуацію

Щоб завершити повномасштабну війну, Силам оборони України, як стверджує Михайло Подоляк, необхідно щодня знищувати по п'ять тисяч російських військовослужбовців.

"Справді, Росія накопичила багато живої сили, яку нам, на жаль, треба максимально швидко знищувати. Тобто нам у день треба робити не по 1000 "похоронок" для Росії, а по 2500, 3000, а краще - 5 тисяч", - продовжив Подоляк і додав, що лише такий рівень втрат особового складу ЗС РФ може "фіналізувати" повномасштабну війну.

Для того, щоб ефективно знищувати російських загарбників, Силам оборони України необхідне далекобійне ракетне озброєння, танки та бойова авіація. Радник голови ОП підкреслив, що вищезазначена зброя зараз є вкрай важливою на цьому етапі війни.

"Також нам потрібні снаряди калібру 155 мм, нам потрібні ракети для ППО. І про це також говоритимуть на "Рамштайн" (засідання 14 лютого - ред.)", - резюмував Подоляк в ефірі марафону.

Раніше ми розповідали, що ЗСУ знищили багато військової техніки та ще 900 окупантів.