RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Окупанти безуспішно атакують під Кремінною: нові карти боїв в Україні

Збройні Сили України продовжують здійснювати контратаки на захід від Кремінної на Луганщині, тоді як російське окупаційне військо не полишає спроб захопити Бахмут, незважаючи на рекордні втрати.

Про це повідомили аналітики ISW.

Бойові дії на Луганщині й Харківщині

Читайте також: Попереду - важкі бої: у чому головний задум нового наступу РФ і що треба ЗСУ для успішної контратаки

Ворог продовжує завдавати наземних ударів на лінії між Куп'янськом та Сватовим, однак ЗСУ відбили російські атаки в районах населених пунктів Гряниківка (55 км на північний захід від Сватового) та Синьківка (45 км на північний захід від Сватового) у Харківській області, а також Стельмахівка (15 км на північний захід від Сватового) у Луганській області.

Водночас українські військові намагаються просунутися до російських позицій біля Ямполівки (17 км на захід від Кремінної), а також відновити втрачені позиції в районі Площанки (15 км на північний захід від Кремінної).

Бойові дії в Донецькій області

Росіяни, за попередніми даними ISW, мають незначний поступ на північний захід від Білогорівки (21 км на північний схід від Бахмута). Також ворог наблизився до траси Т0504 на північний схід від Кліщіївки (6 км на південний захід від Бахмута).

Бойові дії на півдні України

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські окупанти продовжують зміцнювати оборону. Тим часом українські захисники відбивають атаки російських ДРГ у дельті Дніпра.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що ЗСУ готові дати відсіч ворогу й з півночі України.