RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.90
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  39.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Україна отримає далекобійну зброю: експерт із США назвав умови

Передача далекобійного озброєння Україні від західних союзників буде триматись у секреті до останнього. Це стане відомо, як тільки-но воно з'явиться на полі бою.

Про це у коментарі "Ми-Україна" повідомив воєнний аналітик, старший науковий співробітник Центру європейського політичного аналізу у Сполучених Штатах Марк Войджер.

Читайте також: Пастка для росіян: Україна використовує "іграшкові" HIMARS для обману окупантів, відео

За його словами, щодо систем, які пообіцяли західні партнери, особливо далекобійної артилерії або літаків - не буде жодної "реклами".

"Багато систем, які пообіцяв Захід, особливо далекобійна артилерія або літаки – будуть триматися до кінця у таємниці, не буде відкритої реклами. Тому спочатку будемо бачити такі факти на полі бою, а потім вже буде зрозуміло, що ЗСУ раніше отримали важливі системи, наприклад, літаки", - зазначив він.

Також розповів, що питання поставок бойових літаків – це довготривалий процес. Водночас воно прогресує - революційні кроки стануть очевидними у майбутні місяці. Свідченням цього є те, що українські пілоти уже проходять навчання в європейських країнах.

Як писав "Апостроф", раніше стала відома дата прибуття в Україну танків AMX-10 RC від Франції.