RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Прощена неділя 2023: душевні слова для близьких та друзів

В останній день святкування свята Масляної, що цьогоріч випадає на 26 лютого, християни відзначають Прощену неділю. У цей день необхідно вибачитися перед людьми, яких колись ви образили, помиритися з друзями, якщо було розірвано зв'язок та налаштуватися на початок Великого посту.

"Апостроф" публікує привітання до цього дня та словам вибачення.

***

Я хочу вибачитися, вибачитися від щирого серця. Не тримаю я за пазухою каменю і не хотів заподіяти свідомої образи і болю. Я щиро жалкую про те, що трапилося, і хотів би, щоб мої слова вибачення були прийняті і наше спілкування ніяк не постраждало. Прости мене!

***

Прошу пробачити мені, мені прикро і ніяково, що так все вийшло. Нехай ця ситуація вирішиться, нехай від образи у твоєму серці і не залишиться сліду, нехай наші стосунки знову повернуться на рівень порозуміння та довіри. Щиро вибачаюсь і сподіваюся на прощення.

***

Давай так по-дитячому, помиримося на мізинчиках, і пообіцяємо один одному більше не сваритися. Я люблю тебе, і ти про це знаєш, так, що досить хмуритися, і давай помиримося, і тоді світ знову набуде своїх кольорів.

***

Мені шкода, що так сталося, прошу пробачити мені. Я щиро сподіваюся, що більше не буде таких неприємних випадків та історій. Нехай образа залишить нас і піде в минуле, не ображайся, будь ласка, на мене і не гнівайся.

***

Вибач, будь ласка, за всі ті неприємні моменти. Мені дуже шкода, що так сталося. Я обіцяю, що такого більше не станеться і не повториться. Мої вибачення не принесуть тобі довгоочікуваного заспокоєння, але все ж таки я відчуваю шалені муки совісті. Мені соромно за вчинок, за біль, завданий тобі, за наслідки моєї витівки. Мені хочеться вірити, що ти в майбутньому вибачиш мене і знову навчишся мені безоглядно довіряти.

Читайте також: Прощена Неділя 2023: головні заборони на день 26 лютого

***

Мої вчинки продиктовані страхом втратити тебе назавжди та ревнощами. Я шалено тебе обожнюю, постараюся перед висловлюваннями подумати кілька разів, щоб не завдавати тобі ніколи болю, вибачаюсь за образливі слова і хочу попросити вибачення за образу, нанесену моєю неприйнятною поведінкою.

***

Прийми мої щирі вибачення за заподіяну образу. Я не мала права поранити тебе словом та ділом. Не тримай зла, а простягни мені руку назустріч!

***

Давай, ти пробачиш мені, і ми більше ніколи не сваритимемося? Я прошу, не ображайся, ти ж знаєш як я дорожу нашими стосунками. Такого більше не повториться з мого боку!

***

Чи приймеш ти мої вибачення, якщо я попрошу про це так щиро, як можу? Вибач, не тримай серце на замку, не накопичуй негатив у душі і в жодному разі не віддаляйся від мене. Я запевняю, що це було вперше та востаннє.

***

Перепрошувати набагато складніше, ніж образити. Я не хочу жити із каменем на серці. Нехай моє щире "вибач" розчинить неприємний осад у твоїй душі.

***

Вибач мені за те, що все так погано вийшло… У всьому моя вина і я її з себе не знімаю. Виправлятимуся.

***

Можливо, мої вибачення здадуться тобі запізнілими та недоречними, але вони щирі… Я не хотів (хотіла) ображати тебе.

***

Ти вже не ображаєшся на мене? Якщо поки що я не прощена (прощена), то, будь ласка, зміни гнів на милість. Без тебе мені нестерпно сумно.

***

У Прощену неділю хочу від душі вибачитися за все: за грубість і непорозуміння, за легковажність і дурні вчинки, за поганий настрій та різкі слова. Прошу залишити всі образи в минулому і продовжувати свій життєвий шлях із відкритою душею та щиро люблячим серцем.

***

Бажаю, щоб поряд завжди були улюблені та близькі люди, щоб у стосунках із ними панувала довіра та взаємоповага. У напрочуд світле і хвилююче свято Прощеної неділі давай щедро пробачимо один одному мимовільні образи. І нехай цей простий крок допоможе нам набути душевної гармонії та серцевого спокою.

***

Бажаю тобі безтурботного щастя і лише радісних подій! Нехай у твоєму серці завжди панують мир, лад та спокій! Відпусти всі образи та смутку, не зберігай сміття у своїй душі, адже це ні до чого! Нехай кожна твоя мить наповнюється ясним світлом і тільки добрими подіями! Усміхайся і даруй цьому світу лише позитив!

***

Сьогодні, я перепрошую за все, щоб сказано і зроблено. Нехай те, що так обтяжувало серце, покине нашу душу та думки. Адже прощати означає бути прощеним. Прости мене! Як багато означає "вибач", сказане від щирого серця. Сьогодні я хочу попросити пробачення за все, що було зроблено і сказано. Нехай погане залишиться позаду, а найкраще не забариться.

Раніше ми публікували сильні молитви на Прощену Неділю.