RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Під Олешками знищили наметовий табір росіян: фото

Українська артилерія знищила біля тимчасово окупованих Олешок на лівобережжі Херсонської області наметовий табір росіян.

Про це повідомив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко у Telegram.

За його словами, напередодні увечері окупанти поставили намети на понад 150 осіб, а ввечері їх атакували українські сили.

Читайте також: Окупанти обстрілюють Херсон: є постраждалі та загиблі, фото

"Поетичний звіт з тимчасово окупованих Олешок: вчора у лісі, на околиці Олешок, біля локації "пам’ятник партизанам" ворог розгорнув наметовий табір на 150+ рил та 20+ тентованих вантажівок. Під ніч з’явилось піонерське багаття! Оце прям молодці! Видно було аж із сузір’я Альфа Центавра. Невдовзі із сузір’я Стрілець повалив метеоритний дощ крупного калібру. Бахкало й сяяло дуже яскраво! Кількість 200-х порахувати поки не можливо, однак щось нам підказує, що д***ра! Мабуть, пам’ятник партизанам тут стоїть недарма. Встановимо ще один: херсонським партизанам!", - написав він.

Також військовий кореспондент оприлюднив фото з місця події.

Нагадаємо, за останніми даними Генштабу, на Херсонському напрямках ворог веде оборону, на окремих ділянках намагається створити умови для переходу у наступ. Здійснив артилерійські обстріли понад 40 районів населених пунктів. Зокрема, н.п. Веселе, Берислав, Антонівка, Берегове, Велетенське Херсонської області та м. Херсон.