RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Росія може повністю зникнути: карпатська мольфарка дала прогноз війни

Мольфари передбачають терміни завершення повномасштабної війни в Україні, одна з них прогнозує, що найближчі місяці будуть непростими.

Про це розповіла гуцульська мольфарка Марія на YouTube-каналі "Гуцулендія".

За словами провісниці, ситуацію змінить не лише вирішальна битва, яка станеться на фронті, а й якесь природне явище. Війна буде закінчуватися поступово, найважчі місяці лютий, що вже позаду, та березень.

Мольфарка Марія додала, що Росія може спробувати захопити ще більше територій та готувати щось масштабне. Крім того, ворог прагнутиме всіх заплутати, імітувати наступи.

Читайте також: Знав про початок війни ще 12 років тому: що передбачив відомий мольфар Нечай

"Може статися один день, що може все вибухнути", - зазначила вона.

Мольфарка вважає, що Росії не потрібні українці, її мета – захоплення наших земель. Кремль хоче наживатися на Україні. Однак натомість РФ може зовсім зникнути, такої країни може навіть не існувати в майбутньому.

Як розповідав "Апостроф", раніше карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла, що президент РФ Володимир Путін хворий на онкологічне захворювання лімфовузлів. Шамани лікують його, використовуючи різні, іноді дуже страшні методи, але незабаром час смерті російського диктатора прийде.