RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

На Україну насувається мерзенна погода: прогноз синоптика на 6-12 березня

Найближчим часом в Україні очікуєтьс погіршення погоди зі зниженням температури, опадами та поривчастим вітром.

Прогноз погоди в Україні оприлюднив синоптик Ігор Кібальчич.

Погіршення погодних умов експерт пояснив активізацією циклонічної діяльності у північній частині Атлантичного океану, вплив якої дійде до України.

Через заходження повітряних мас з Заходу можливі опади у вигляді дощів та мокрого снігу, а температура може відрізнятися від норми на 3-7 градусів.

Читайте також: До Києва знову повернуться березневі снігопади: синоптики назвали дати

6 березня невеликий мокрий сніг пройде у західних, північних областях, місцями в центрі України, а також на Харківщині. Температура повітря вночі від -7 до -1, вдень - до +6 градусів, а на півдні та Криму повітря прогріється вдень до +10.

7 березня вночі очікується невеликий сніг у північних та західних областях, вдень опади у вигляді дощу пройдуть у центральних та східних регіонах. Температура повітря вночі становитиме від -4 до +2, а вдень - до +9 градусів. У центральних, південних областях та Криму - від +10 до +17.

8 березня вночі у центральних, південних та східних областях пройде невеликий дощ, а у Карпатах та на Закарпатті очікуються помірні опади. Вдень дощі можливі у більшості областей, за винятком південно-західної та місцями центральної України. Температура повітря вночі від -1 до +5, а вдень повітря прогріється до +10. У центральних, східних, південних та місцями західних областях - від +11 до +17.

9 березня на Лівобережжі пройдуть дощі, у північних та західних областях змішані опади у вигляді дощу та снігу, у Карпатському регіоні синоптик прогнозує значні опади. Температура повітря вночі у північних та західних областях становитиме від -4 до +2, на решті території - від +5 до +10. Вдень місцями у центральних, південних та східних областях повітря прогріється до +15.

10 березня невеликі дощі з мокрим снігом можливі на більшій частині території України. Середня температура впродовж доби становитиме від -2 до +13, а у південних регіонах - до +19.

На вихідних, 11-12 березня, пройдуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу на всій території України. Температура повітря, за словами Кібальчича, суттєво не зміниться і залишиться на аномально високому рівні.

Раніше ми попереджали, що Україну на кілька днів накриють снігопади.