RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Хочу танк - у господарстві знадобиться: яскраві меми та фотожаби про 8 березня

В Україні вирішили ще святкувати Міжнародний жіночий день 8 березня та залишити його вихідним - користувачі мережі відреагували не лише на цей факт, а й пожартували над привітаннями жінок цього дня.

"Апостроф" зібрав добірку жартівливих картинок, які постять користувачі соцмереж.

Варто зазначити, що через війну в Україні жарти цьогоріч відрізняються від тих, що були до широкомасштабного російського вторгнення. Так, користувачі мережі традиційно жартують над тим, як важко бідним чоловікам доводиться напередодні 8 березня та скільки грошей вони тратять на подарунки.

Читайте також: 8 березня - не свято краси та жіночності: яке його справжнє значення та історія

Проте є і досить зворушливі листівки про те, що ніякого 8 березня не треба, аби лише настала перемога України над російськими окупантами.

Також автори листівок закцентували увагу на тому, що українські жінки за останній рік справді продемонстрували свій сильний та незалежний характер, чому, власне і присвячене це свято.

Зокрема, в одній із картинок згадується танк, який завжди знадобиться у господарстві - можливо, автор мав на увазі мешканку Великої Димерки, яка після деокупації селища зі спаленого російського танка, що залишився на її городі, зробила справжню клумбу. Не забули в про славнозвісний "рускій воєнний корабель" - його напрямок знають усі, незалежно від статі.

Також на одній із картинок є щемливий надпис про те, що бути жінкою в Україні - це на рівні з чоловіками винищувати ворога на кожному сантиметрі української землі.

Раніше ми публікували красиві листівки для вчителів та вихователів.