RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Найкращі тости до 8 Березня для сімейного та дружнього застілля

Наближається 8 березня - Міжнародний жіночий день, хоча це - радянська спадщина, для багатьох він все ж залишається "святом краси та жіночності", багато хто цього дня збирається за святковим столом, вітаючи жінок.

"Апостроф" зібрав найкращі тости до 8 березня.

***

Дорогі наші жінки. Я хочу підняти свій келих і побажати вам, що б ви завжди дивилися вперед з надією, озиралися назад з вдячністю, задивлялися вгору з вірою і поглядали по сторонах - з любов’ю.

***

Всі ми знаємо, що саме мінливе на Землі — це не погода, а настрій у жінок. Я Вам бажаю, щоб Ваш настрій змінювався від піднесеного до хорошого, від доброго — до радісного, від радісного — до веселого, а від веселого — до щасливого. І більше ніяких інших змін! З 8 Березня!

***

Ну що ж, пропоную випити по келиху шампанського за світло і теплоту, що приносять в наше життя жінки і побажати їм ніколи не зустрічатися з болем і смутком втрати. Нехай у ваших життях завжди буде місце для любові, а ви самі будете ставати прекраснішими з кожним роком. З восьмим березнем улюблені пані!

***

Як з приходом весни прокидається природа, так з появою поруч з собою жінки чоловіки відчувають прилив сил. Саме вони дають стимул чоловічій статі трудитися, і робити щось корисне. Спасибі, вам, дорогі дами, за натхнення! Піднімаю цей келих за ваші посмішки, радісні обличчя і завжди чудовий настрій.

***

Нехай сьогодні кожна дівчина, жінка, бабуся отримає по букету квітів. Адже дами — це і є наші квіти. Вони можуть прикрасити будь-яку, навіть саму несприятливу атмосферу. Вони навіть можуть діяти як заспокійливий засіб. За вас, дорогі дами, цвітіть так само, як ці букети!

Читайте також: 8 березня - не свято краси та жіночності: яке його справжнє значення та історія

Мабуть не випадково самий жіночний день святкується саме навесні. Адже ніщо так не робить жінок ще прекраснішими, як весняна пора. За вас, прекрасні половинки людства!

***

Правильно кажуть, хочете, щоб ваша жінка посміхалася довше — даруйте їй квіти. Ось згадайте, як вони самі розквітають при вигляді букета…. Я піднімаю келих за наших милих дам, нехай вони цвітуть і пахнуть незалежно від наявності гарних квітів. Жінки, дівчата, бабусі, будьте найщасливішими на цій планеті!

***

Дорогі наші жінки, дозвольте у цей світлий весняний день побажати вам розуміння вашого життя про те, який з мостів слід перейти, а який спалити. Нехай ваші рішення завжди йдуть вам на користь і на благо вашим близьким! І нехай ті мости, які у вас вже були пройдені, підкажуть вам правильне рішення!

***

Милі жінки і знову піднімаємо тост за вас! Спасибі вам величезне, що у нас є додатковий вихідний день у трудовому календарі і ще один привід для застілля. Одного з тих рідкісних гулянь з випивкою, після якого ми не почуємо жодного докору на свою адресу!

***

Сьогодні всі вимовляють тости за жінок. А я пропоную випити за чоловіків, які оточують вас, милі дами. Нехай же вам попадаються тільки ті, хто захистить вас від необхідності зупиняти коня на скаку і вибиратися з палаючої хати. Ну, або, хоча б, візьмуть ці обов’язки на себе.

Як розповідав "Апостроф", в Україні пройшло онлайн-голосування у додатку "Дія" на тему 8 березня: залишити свято вихідним днем або зробити робочим. Переважна більшість українців висловилася за те, щоби цей день залишили вихідним.