RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

День ангела Тараса: привітання з іменинами у прозі та картинках

10 березня День ангела святкують хлопчики та чоловіки на ім'я Тарас. Сьогодні варто привітати всіх своїх знайомих із іменинами.

"Апостроф" зібрав найкрасивіші привітання з Днем ангела Тараса у прозі та картинках.

Читайте також: Ми порвали кайдани, Тарасе: потужні меми на день народження Шевченка

Іменини Тараса за церковним календарем встановлено на честь патріарха Тараса Константинопольського. На прохання святого князя Володимира він прибув із Константинополя на Русь, щоб хрестити народ київський. Тарасій старанно проповідував віру Христову та інших областях Русі.

Привітання З Днем ангела

***

Час світлих поздоровлень, час, коли твій Ангел підлітає до тебе Тарас і міцно-міцно обіймає в честь цього особливого дня. Нехай він буде поруч, сьогодні, завтра і завжди! Вітаю тебе!

***

Тарас, в день народження, в цей день декілька років тому, на плече Господь надав тобі свого ангела, щоб він оберігав тебе. Бажаю ніколи не розставатися с ним, нехай він йде попереду та осяває шлях. У моменти відчаю вкриває своїми крилами та заспокоює серце. Від себе особисто скажу, що у тебе є людина, яка кине усі справи та прийде на допомогу в будь-який час.

***

У тебе Тарас сьогодні не просто свято, сьогодні свято небесного наставника! Ідіть по життю разом, слухай його поради, живи праведно і все у тебе буде добре. Довгих років життя, щастя і благополуччя!

***

Іменини – це свято душі і тепла, яке зберігається у серці людини все життя. Це свято ангела, який оберігає тебе Тарас з народження і до смерті. Я хочу побажати твоєму ангелу, щоб у нього було якомога менше роботи, а у тебе як можна менше неприємностей і бід.

***

Твій ангел-хранитель оберігає тебе з висоти небес. А на землі, в знак подяки, ти допомагаєш іншим своїми вчинками і добрим словом. Поки буде добро твоє поширюватися на земні справи, не залишить тебе і твій небесний покровитель. У день ангела бажаю тобі Тарас завжди знаходити сили, щоб протягнути руку допомоги нужденним і частіше зустрічати на життєвому шляху таких же добрих і чуйних людей, як ти. Нехай в твоїй душі панує гармонія і любов!

***

Кажуть, янгол-охоронець нас направляє на вірний шлях, коли ми віримо у Бога. Віра у добро помагає бачити істину на життєвому перехресті, а особисто янгол залишає знаки та підказки для зважених рішень. Я тобі бажаю Тарас, щоб твій янгол-охоронець завжди йшов попереду тебе і захищав від життєвих негараздів. З днем янгола!

Раніше "Апостроф" опублікував церковний календар на березень 2023 року, він сповнений релігійних свят та подій, найбільшим з яких є Великий піст.