RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Потрібні досвід та почуття гумору: в Україні автомеханікам готові платити понад 2 тисячі доларів

В Україні пропонують роботу автослюсарям-ходовикам, автомеханікам з досвідом роботи від двох років з легковим мультибрендом за 40 тисяч-80 тисяч грн на місяць. Працювати треба буде у Києві, але компанія допоможе з проживанням, якщо фахівець не з міста.

Вакансія розміщена на популярному сайті пошуку роботи та підбору персоналу.

Читайте також: Навіть без виїзду з України: водіям готові платити по 130 тисяч гривень на місяць – вакансія

Зарплатня залежить від кваліфікації та виконаної роботи. Водночас незалежно від обсягу виконаної роботи гарантується ставка 40 тисяч грн у перший місяць з оплачуваним випробувальним терміном у два тижні.

Від компанії, що є лідером на ринку автопослуг, надається офіційне працевлаштування, відпустка 28 календарних днів двома частинами, підйомник та візок з інструментами, форма, хімчистка, а також доступ до роздягальні, душової та кімнати відпочинку.

Графік роботи з понеділка по суботу, з 8:00 до 18:00.

В обов'язки працівника входять: діагностика ходової частини машини, слюсарний ремонт ходової частини, заміна технічних рідин, підтримка чистоти робочого місця та інструментів, привітне ставлення до клієнтів, вміння чітко викладати свою думку, жага до розвитку та отримування нових знань, почуття гумору, а також вміння працювати у команді.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про вакансію водія-міжнародника із зарплатою до 50-60 тисяч гривень на місяць