RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Ворог нервує: командувач Сухопутних військ ЗСУ показав відео боїв під Бахмутом

На Бахмутському напрямку ППО Сухопутних військ виконують бойові завдання по боротьбі з російськими дронами-розвідниками, ударними дронами і баражуючими боєприпасами.

Про це розповів командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський у соцмережах і прикріпив відео боїв.

"Хочу відзначити злагоджені дії зенітників 28-ї та 93-ї ОМБр, операторів бойових машин ЗРК "Стріла-10", які за цей тиждень сумарно знищили 7 БПЛА "Орлан-10" та 2 БПЛА "Зали", - повідомив Сирський.

За його словами, через постійні обстріли ворога ЗСУ навчилися взаємодіяти з підрозділами РЕБ, швидко виявляти малорозмірні та малопомітні ворожі БПЛА у повітрі, і точно вражати їх.

Читайте: Ворог змінив тактику використання авіації: військовий розповів про співвідношення сил

"Окрім цього ППО Сухопутних військ веде активний захист нашої артилерії від ударів ворожих баражуючих боєприпасів типу "ланцет". Сили оборони продовжують захищати Бахмут, завдаючи великих втрат ворогу на Сході", - сказав генерал-полковник.

Також він додав, що на деяких ділянках ворог помітно нервує, бо час грає проти них. При цьому людського ресурсу для штурмів наших позицій залишається менше.

"Злагодженість дій та стійкість наших воїнів забезпечують виконання завдань, ламають бойовий дух ворога, зривають його плани", - підсумував Сирський.

Нагадаємо, що Бахмутський напрямок ворога залишається важливим - це один із напрямків, де окупанти збираються наступати.

  • Вас може зацікавити:

Чому F-16 важливіше для ЗСУ: у повітряних силах дали чітку відповідь

Плани викрито: ГУР розкрила наміри ворога зірвати контрнаступ ЗСУ

Контрнаступ ЗСУ вже розпочався: військовий експерт пояснив, чому це так