RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Рожевий Повний Мсяць 2023: головні заборони та ритуали 6 квітня

6 квітня о 06:34 за Києвом українці зможуть спостерігати Рожевий Повний місяць.

"Апостроф" розповість про головні заборони та ритуали цього дня.

За словами астрологів, цю подію також називають Місяцем, що прокидається. Пробудження, що спостерігається в природі, відображає духовне значення цього повного місяця, означає настання періоду відродження. Тож у цей день рекомендується проводити час на відкритому повітрі.

Читайте також: Коли стригти волосся у квітні: місячний календар та вдалі дати

Повна фаза Місяця відбувається у знаку Терези – символ балансу. Тому повний місяць дасть можливість відновити енергетичний баланс, набути гармонії в особистому житті. Крім того, цей знак порушує теми справедливості та чесності, особливо це стосується партнерських відносин.

Що не можна робити в день повні 6 квітня 2023 року:

  • Порівнювати себе з іншими. Краще прийміть себе таким, яким ви є. Недосяжні стандарти, моральні чи зовнішні, залиште у минулому.
  • Повертатися до старих звичок. Як мінімум не варто писати колишнім, інакше настане "похмілля" — неприємне та болісне.
  • Приймати поспішні рішення. Суперенергія повного місяця сприяє спонтанним ідеям, у тому числі щодо зовнішності. Але краще втриматись від цього.
  • Піддаватися негативу. Люди захочуть звалити на вас свої біди, проте вам потрібно протистояти цьому та відстоюватись особисті межі.

Що можна робити під час квітневої повні:

  • Думати про свої цілі. Виділіть час для роздумів над тим, що заважає вам рухатися до бажаних здобутків та придбань. Знайдіть шляхи для позбавлення від старих блокувань та стереотипів.
  • Дякувати. Практика подяк простіша, ніж ви думаєте. Скажіть "дякую" не тільки абстрактному всесвіту, а й конкретним людям, які вам дорогі.
  • Відпускати негативні емоції. Звільнитися від негативу можна у різний спосіб. Можете почати вести щоденник, поговорити з надійним другом або зайнятися духовними практиками (наприклад, медитацією).
  • Провести час на природі. Там можна виконати дихальні вправи та практики заземлення.
  • Подбати про себе. Дослухайтеся до потреб свого тіла. Прийміть теплу ванну, йдіть на масаж або займіться творчістю.

Ритуали на повний місяць 6 квітня 2023

Маніфестація бажань

Пишіть про речі, які ви шукаєте у своєму новому житті ніби вони у вас вже є. Якщо ви мрієте про кохання, запишіть на аркуші паперу всі якості майбутнього партнера, які вам симпатизують. Потім піднесіть папір до світла повного Місяця та візуалізуйте себе зі своїм ідеальним партнером. Коли закінчите, не забудьте скласти записку та покласти її під подушку.

Вираз подяки

Подяка є одним із ключових способів використання закону тяжіння, тому, якщо ви намагаєтеся щось втілити у своєму житті, висловлення подяки за благословення є обов'язковим. Складіть список людей, які сприяли вашому успіху та благополуччю, перерахувавши все, що вони зробили, щоб допомогти вам, а також те, чим ви найбільше захоплюєтеся в них. Під час повні знайдіть час, щоб прочитати список і висловити подяку кожній людині в ньому.

Звільнення від негативу

Під час повні запаліть свічку та медитуйте на відчуття легкості та ясності, яке приходить, коли ви відпускаєте негатив. Запросіть своїх духовних наставників очистити ваше магнітне поле, щоб привести його до рівноваги та гармонії. Уявіть, що ви почуваєтеся спокійно та врівноважено у міру поступу вперед. Ще один варіант — розхламлення — один із найкращих способів позбутися будь-якого фізичного чи емоційного безладдя, який вас обтяжує. Влаштуйте ремонт, прибирання, перестановку.

Раніше ми публікували місячний посівний календар на квітень цього року.

  • Вас також може зацікавити:

Важко висловити словами: знаки Зодіаку, які не вміють вибачатися

Дуже добре знаються на людях: астрологи назвали три знаки Зодіаку

Відомі своїм неробством: топ - 5 лінивих чоловічих знаків