RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Навіщо платити більше: топ-12 найкращих онлайн-магазинів із безкоштовною міжнародною доставкою

Експерти склали список онлайн-магазинів, де можна замовляти товари без необхідності плати за доставку. Йдеться про безкоштовні міжнародні замовлення.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: "Укрпошта" з 1 квітня запускає нову міжнародну послугу: деталі та можливості

eBay

eBay вважається топом онлайн-торгівлі упродовж 20 років та одним із кращих міжнародних магазинів. Тисячі товарів привезуть безкоштовно, залежно від продавця.

AliExpress

AliExpress подібний до eBay. На відміну від Amazon, він не займається виробництвом фірмової продукції. Деякі товари доставляються безкоштовно по всьому світу, проте це теж - у залежності від продавця.

DHGate

DHGate спеціалізується на продажу безбрендових товарів з Китаю. Портал призначений в основному для оптових покупців, а не для продажу в роздріб. Безкоштовна доставка поширюється на всі країни світу.

Dorothy Perkins

Dorothy Perkins – це ритейлер з Британії. Спеціалізується на продажу жіночого одягу, проте має лінію дитячого одягу. Міжнародна безкоштовна доставка доступна в основному в Європу і США за певної суми покупки.

ASOS

ASOS продає чоловічий та жіночий одяг. Пропонують близько 80 тисяч предметів одягу. Міжнародна доставка безкоштовна, якщо покупка більша за 30 доларів.

Shopbop

Цей магазин пропонує люксові бренди, продукція призначена для громадян будь-якого віку. Якщо ви витратите більше 100 доларів, компанія подарує доставку.

Strawberrynet

Strawberrynet продає косметику, парфумерію. Якщо витратите більше 75 доларів, то Strawberrynet доставить посилку безкоштовно.

Feel Unique

Feel Unique продає косметику, засоби по догляду за шкірою, креми і лосьйони для пляжного відпочинку, парфумерію. Безкоштовна доставка можлива при замовленні від 50 до 100 доларів.

Fy

Fy пропонує унікальні продукти від молодих дизайнерів: одяг, сумки, аксесуари, прикраси і навіть картини. Безкоштовна доставка доступна для всіх замовлень.

Animi Causa

Animi Causa спеціалізується на продажу наклейок на стіни, меблів, аксесуарів, світильників, аксесуарів для кухні. Безкоштовна доставка доступна по всьому світу при замовленні від 25 доларів.

Fishpond

На Fishpond можна знайти все: від декоративно-прикладного мистецтва до канцелярських товарів і сонцезахисних окулярів. Пропонують безкоштовну доставку для всіх замовлень.

The Hut

The Hut пропонує аксесуари для будинку, кухні і їдальні, спортивний інвентар та іграшки. The Hut подарує безкоштовну доставку по всьому світу при замовленні на суму від 20 до 50 доларів.

Раніше ми писали, як поновити втрачені документи за допомогою "Укрпошти".

  • Вас може зацікавити:

”До кінця війни”: пенсії українцям доставлятиме “Укрпошта”

Квартири в Україні продаватимуть за новими правилами: що зміниться

В Україні можна знятися з реєстрації місця проживання: озвучено процедуру