RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Що робити, якщо iPhone або смартфон на Android не бачать бездротові навушники

Трапляється, що при підключенні бездротових навушників до смартфону по Bluetooth апарат не бачить їх.

"Апостроф" пише, як легко усунути цю скруту, яка, насправді, зазвичай не є проблемою як такою, а всьому виною звичайна неуважність.

З появою окремих навушників формату TWS (True Wireless Stereo) багато користувачів спочатку стикаються з тим, що ні iPhone, ні апарат на Android "не бачить" навушники у списку доступних пристроїв.

Читайте також: Мало хто замислюється: чому перед зарядкою телефону треба знімати чохол

Функція Bluetooth на всіх сучасних телефонах працює добре і стабільно і якщо смартфон раптом не знаходить навушники, то з великою ймовірністю проблема якраз у навушниках. Тобто вони просто не перебувають у режимі підключення.

В цей момент вони або банально вимкнені, наприклад, міг сісти акумулятор, або вже підключені до іншого пристрою.

Якщо під час увімкнення навушників пролунав звуковий сигнал і світиться відповідний індикатор, це не означає, що вони зараз перебувають у режимі підключення. Якщо бездротові навушники вже підключені до іншого пристрою, то телефон їх не зможе знайти, тому потрібно згадати, до якого саме апарату ви підключалися раніше і відключити в ньому навушники, що "приконнектиилися".

Для цього потрібно перейти в налаштування Bluetooth на своєму смартфоні та вимкнути його, а потім увімкнути знову. Одразу розпочнеться пошук доступних пристроїв і якщо у списку з'являться "наші" навушники - вибираємо їх та підключаємося.

Також можна спробувати під'єднати навушники до іншого пристрою, і не одного, і якщо вони також не зможуть виявити гарнітуру, то проблема в них. Можливо, сталася апаратна поломка і залишається лише віднести навушники у ремонт.

Раніше "Апостроф" розповідав про п'ять місць, куди не варто класти смартфон.

  • Вас може зацікавити:

Як змусити смартфон працювати довше на одному заряді: 6 простих правил

Чи можна лишати зарядку в розетці без гаджета: відповідь експертів

Зашифруйте свої дані: головні поради щодо захисту смартфона від зламу