RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Наближається травневе місячне затемнення: коли і що не можна робити

Найближчої п'ятниці, 5 травня, очікується місячне затемнення, що має велике символічне значення у багатьох езотеричних традиціях.

"Апостроф" розповідає, що заборонено в цей день, а що варто робити.

Читайте також: Північне сяйво над Україною: користувачі соцмереж поділилися вражаючими фото

Заборони, пов'язані із затемненням

Так, за деякими езотеричними традиціями та віруваннями існують певні обмеження та заборони під час місячного затемнення. Езотерики не радять проводити заняття з магічними інструментами. Під час місячного затемнення енергія є незбалансованою чи потенційно небезпечною для роботи з рунами, картами Таро чи кристалами.

Не рекомендують проведення магічних ритуалів. За деякими традиціями, забороняється проводити магічні ритуали під час місячного затемнення, адже це - несприятливий час для роботи з енергією.

Краще не ухвалювати важливі рішення. Місячне затемнення може супроводжуватися емоційною напруженістю та незбалансованістю енергії. В деяких випадках вважається, що це непідхожий час для ухвалення важливих рішень або здійснення важливих змін у житті.

Що рядять робити під час затемнення

Водночас з погляду езотерики під час місячного затемнення вдало займатися медитацією. Місяць пов'язують з жіночою енергією, і місячне затемнення може бути часом підсилення цієї енергії. Варто використати час для практики медитації, зосереджуючись на своїх емоціях, інтуїції та внутрішньому знанні.

Оскільки Місяць є символом змін та перетворень, то під час місячного затемнення можна проводити ритуали або заклинання, спрямовані виключно на зміну чи позбавлення негативних аспектів вашого життя. Можна написати список того, що ви хочете відпустити чи змінити, і спалити.

Місяць вважають потужним зарядником енергії, тому це вдалий час для заряджання кристалів. Їх просто потрібно поставити під промінь затемненого Місяця чи в місце, де можна відчути його енергію.

Ще Місяць вважається втіленням творчої енергії, тому під час затемнення можна зайнятися творчістю. Радять писати, малювати та створювати музику, займатися будь-якою формою творчості, що розбурхує почуття.

Раніше ми публікували календар магнітних бурь на травень.

  • Вас також може зацікавити:

"Що це було?": добірка яскравих мемів на дивний спалах у Києві

В травні Землю накриють дві затяжні магнітні бурі: коли почне штормити

Відпочинок у травні: астролог назвав сприятливі та небезпечні для поїздок дні