RU  UA

Окупанти перекинули резерви до Бахмуту з боку Сватового, — військовослужбовець ЗСУ

Російські окупанти зосереджують основні зусилля щодо захоплення Бахмута, куди вони перекинули частину резервів з боку окупованого Сватового Луганської області.

Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив молодший сержант роти ударних БПЛА та артилерійської розвідки 92 ОМБР ЗСУ Олесь Маляревич.

За його словами, на Сватівському напрямку ситуація стабільна, ворог намагається іноді атакувати, але це не вдається. І хоча залишаються артилерійські обстріли, спостерігається тенденція переходу окупантів до оборони.

Читайте також: Ворог видихається: що відбувається на Донбасі і коли чекати на контрнаступ ЗСУ

"Траса Часів Яр – Бахмут захищена, навіть вдалося сьогодні трохи ворога відкинути від цієї траси", - зазначив військовослужбовець.

Окупанти намагаються наступати на півночі, з боку Куп'янська, але артилерія дистанційно знищує з'єднання та техніку ворога.

"Основні зусилля ворог зараз організовує на Бахмутському напрямку та в Мар’їнці. Є інформація, що вони навіть з боку Сватова перекинули резерви під Бахмут. Якщо казати, хто перебуває на Сватівському напрямку, то це мотострілецькі підрозділи, мобілізовані, не можу сказати, що є якісь "вагнерівці" - не бачили. Вони активно демобілізуються у Бахмуті. Їх там стало набагато менше. Зараз там вже більше ВДВ", - підкреслив Маляревич.

Раніше "Апостроф" повідомляв, в яких регіонах РФ найбільше ліквідованих у війні.

  • Вас може зацікавити:

Росія завдала ударів по Києву, Одесі та Запоріжжю: всі подробиці

Генерал Наєв розповів про ситуацію на північних рубежах України: щодня працюємо щодо зміцнення оборони. Відео

Україна отримає від США новий пакет військової допомоги на $300 млн: що до нього увійде