RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В Маріуполі напередодні контрнаступу України активізувався рух спротиву

В тимчасово окупованому Маріуполі напередодні українського контрнаступу активізувався рух опору.

Про це повідомляють самі партизани, які координуються та публікують результати своєї діяльності у телеграм-каналі Спротив Nації.

"Маріуполь. Черговий дебіл із "зеткою", черговий палаючий рейд помсти. Рух "Спротив Nації" активізує свої зусилля та готовий ділом допомогти українському війську з деокупацією рідної землі!" - пишуть вони у пості під відео зі спалюванням автомобіля колаборантів.

Також рух спротиву демонструє результати своєї боротьби з радянською символікою, зокрема з розбитим бюстом Леніна у Маріуполі: "В Маріуполі не буде ватного сміття. І ніякі нові комуністичні памʼятники, як цей бюст *лєніна, довго там не простять!"

Підривають партизани і логістику окупантів, за допомогою спеціальних "колючок" пробиваючи шини вантажівкам та обіцяючи, що слідом почнуть мінувати автошляхи.

Зазначається, що саме вони у "день побєдобєсія рф" 9 травня підняли над Маріуполем український прапор, про що опублікували фотозвіт.

Представники руху спротиву закликають долучатися до їхньої діяльності всіх патріотів, які знаходяться на окупованих територіях, зокрема у Маріуполі: "Деокупація буде. Наблизити її просто - якщо готові діяти, пишіть на бота @FightersCN_bot".