RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Сильна молитва за здоров'я матері: потрібно промовити 14 травня

Кожну другу неділю травня в Україні відзначають День матері. У 2023 році це свято припадає на 14 травня. У цей день варто прочитати молитву за добробут і щастя.

"Апостроф" публікує молитву на День матері.

Читайте також: Ти в мене найкраща: найкращі вітання з Днем матері від сина

Господи Ісусе, заради молитов Матері Твоєї, Пречистої Діви Марії, почуй мене, смиренну рабу Божу (ім’я). Пошли, Господи, милість Твою моїй дитині (ім’я), врятуй і помилуй моє дитя заради імені Твого. Свідомі і несвідомі гріхи, здійснені дитиною, перед очей Твоїх, пробач, Господи!

Настав моє дитя, всемилостивий Боже, жити заповідями Твоїми, врозуми та осяй його світлом Твоїм, для спасіння душі, та зцілення тіла.

Пошли їй, Господи, благословення в домі та біля дому, у навчанні, у праці, в дорозі, всюди де є воля Твоя. Даруй моїй дитині, Господи, опіку Свою Святу, і захисти від нещасного випадку, вогню, потопу, хвороби. Вбережи мою дитину, Господи, від зла, нещастя, ворогів зримих та незримих. Даруй зцілення від хвороб усіляких, та скверни (усяких поганих звичок) та полегши її страждання та муки душі.

Ознаменуй, Господи, благодаттю, Святого Духа її життя на довгі роки, даруй здоров’я, та мудрість. Благослови моє дитя на щасливе сімейне життя.

Даруй мені, Господи, смиренній рабі Твоїй, силу материнського благословення для моєї дитини, у часи вранішні, денні та нічні, во Ім’я Твоє, бо Твоє є Царство вічне та всесильне. Амінь. Господи помилуй (12 разів).

Нагадаємо, "Апостроф" писав, хто та в який день в травні 2023 року святкуватиме іменини.

  • Вас може зацікавити:

День матері 2023: історія свята та душевні листівки з привітаннями

Розчулюють до сліз: вірші про маму, якими можна привітати найріднішу людину в День матері

День матері в Україні: що важливо пам'ятати про дату свята