RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Політолог розповів про виїзд з України депутата з Дніпра Олійника

Фігурант розслідувань НАБУ та СБУ, ексголова Дніпропетровської облради і чинний депутат облради Святослав Олійник нібито виїхав за кордон за неукраїнським паспортом.

Про це повідомив політолог Олексій Голобуцький, пише видання "Українські новини".

За його інформацією, Олійник зміг виїхати після повномасштабного вторгнення за паспортом іншої держави і нібито оселився у Словаччині.

"Подейкують, Олійник має нерухомість і банківські рахунки у Словаччині", - написав Голобуцький.

"Станом на зараз він і досі не в Україні (може, чекає, коли асвабадітєлі появляться у Дніпрі). Журналісти з Telegraf зв’язалися з цим діячем, щоб запитати де він. Діяч був не готовий до такого прямого питання, своє місцезнаходження вказувати відмовився і промямлив щось на зразок того, що "має право на перетин кордону відповідно до чинних правил", – зазначає він.

За його інформацією, Олійник не проти повернутися у владу та політику – йому, мовляв "не терпиться зайняти нішу розваленої ОПЗЖ". Тож не дивно, якщо за певний час він повернеться у Дніпро…", – зазначає експерт.

Раніше Національне антикорупційне бюро України відкрило ще одне провадження проти колишнього голови Дніпропетровської обласної ради Святослава Олійника. Детективи зацікавились майном чиновника, сумарна вартість якого на 6,2 мільйона гривень перевищує його максимальні доходи.