RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Операція триває: нові важливі подробиці про рейди добровольців в Бєлгородській області

У Білгородській області, де заявили про завершення "контртерористичної операції", операція насправді триває. Вже близько десятка населених пунктів звільнено від путінського режиму.

Про це в ефірі Радіо Донбас Реалії заявив адвокат, представник З'їзду народних депутатів Росії, представник Політцентру російської збройної опозиції Олексій Барановський.

Читайте також: ”Повертатися до Грайворона не варто”: Гладков визнав, що російські силовики не контролюють частину Білгородської області

Він пообіцяв, що ситуація триватиме.

"Де є можливості і рішення окопатися, там будуть окопуватись. Якщо буде рішення відступати, якщо дійсно вони стягнуть якісь незліченні війська, значить відступатимемо", - розповів він.

Барановський також зазначив, що дії у Білгородській області ні РДК, ні "Легіоном Свобода Росії" з українською стороною не узгоджують.

Своєю чергою ЛВР заявили про те, що 23 травня Легіонери навели шуму "серед путінської орди":

"Ми "демілітаризували" мотострілецьку роту ЗС РФ, знищили кілька одиниць їхньої бронетехніки", - розповіли легіонери, пообіцявши найближчим часом показати відео-підтвердження своїх дій.

"На відміну від "героїчної" армії, намальованої для звітів плешивої молі в Кремлі, війська Путіна за цю добу успіхами не відзначилися. Зате виявили видатні успіхи у бігу на довгі дистанції. Але поки вони боягузливо бігають по кущах, ми рухаємося далі до нашої мети: до повного звільнення Росії ", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що жителі Грайворона Білгородської області масово біжать із міста.

Вас також може зацікавити:

У Грайвороні трапився "бавовна": жителі повідомили про детонацію складу боєприпасів

"Віджали" БТР у ФСБ: нові відео рейду РДК до Білгородської області

У Білгородській області впав вертоліт: оголошено плани "Перехоплення" та "Едельвейс"