RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

П'яний суддя збив нацгвардійця: ветеран ЗСУ вимагає справедливого покарання

Державне бюро розслідувань має негайно відреагувати на спроби голови Макарівського райсуду Олексія Тандира, який збив нетверезим нацгвардійця, уникнути справедливого покарання.

Про це написав столичний активіст, відомий своєю боротьбою із незаконними забудовами столиці, Олег Симороз.

Читайте також: На Київщині вибухнув бензовоз, водій загинув: фото з місця страшної аварії

Він нагадав про те, що вночі 26 квітня п'яний суддя Олексій Тандир у Києві на смерть збив 23-річного нацгвардійця на блокпості під час комендантської години.

"За попередніми даними на 09:00 з ним досі возяться і ніяк не можуть все оформити до кінця. Включилися адвокати, 4 рази він їздив до лікарні і типу "не може" здати аналізи. Тандир шукає різні хитрощі, щоб затягнути процес і змусити припуститися помилок при оформленні, він як ніхто знає як розвалювати такі справи. Я не сумніваюся, що перепустку в комендантську годину йому вже вирішили", - написав активіст.

Він справедливо вважає, що правоохоронці мають відреагувати жорстко і вжити низку невідкладних слідчих дій, зокрема відібрати зразки у підозрюваного і сьогодні розв'язати питання про примусове проведення експертизи на алкоголь.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Хмельницькому на пішохідному переході авто збило співробітницю поліції та двох військовослужбовців, один із них загинув.

Вас також може зацікавити:

У Києві серйозна ДТП: маршрутка влетіла в авто, на місце примчали 6 швидких. Фото і відео

У Києві авто на швидкості знесло колонку на заправці

У Києві джип влетів у "швидку" - машина екстреної допомоги перекинулася, фото та відео