RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В частині України гримітимуть грози: синоптики розповіли, де чекати негоди у неділю

У неділю, 28 травня, в деяких регіонах України очікується дощова погода з грозами.

Прогноз погоди опублікував Укргідрометеоцентр.

За даними синоптиків, дощі з грозами очікуються у всіх південних та східних регіонах країни, а також у Полтавській, Черкаській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях. Вночі температура повітря становитиме від +11 до +16 градусів, а вдень повітря прогріється в середньому до +21...+25 градусів.

Читайте також: Буде теплою, але дощовою: прогноз погоди в Україні на вихідні

В решті регіонів України, як прогнозують синоптики, буде сонячна погода із мінливою хмарністю. У північних областях уночі від +7 до +10, а вдень – до +22 градусів. У західній частині України вночі стовпчики термометра покажуть від +5 до +11, а вдень повітря прогріється до +20...+25.

Прогноз погоди на 28 травня також опублікував УНІАН. Синоптики солідарні з Укргідрометеоцентром та очікують дощі з грозами на півдні та південному сході України.

У західних областях буде тепла та суха погода з денною температурою до +26 градусів. На мешканців північних регіонів також очікує сонячна погода без опадів, але температура протягом дня не підніметься вище за +22 градуси.

На сході очікується невелика хмарність, на зміну якої прийдуть дощі із грозами. Вдень повітря прогріється до +24. У центральній частині України буде до +25, а дощі з грозами лише у Дніпропетровській області. На півдні України сьогодні буде найтепліше, але синоптики і в цій частині країни не виключають грози. Вдень повітря прогріється до +26.

Раніше ми розповідали, коли до України зайде справжнє літнє тепло.

Вас може зацікавити:

Буде багато сонця та дощів: календар погоди у Києві у травні та червні

Аномальне тепло в Україні: яких сюрпризів чекати від погоди влітку

В Україну в червні прийде 30-градусна спека: календар погоди у різних містах