RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Дощі з грозами: де в Україні очікується непогода у вихідні і на початку тижня. Карта

Погода в Україні на початку червня відрізняється нестабільністю - після незначного потепління у країну на вихідних знову повернеться похолодання та дощі.

Про це інформує Укргідрометцентр.

Так, у суботу, 10 червня, на заході України температура повітря коливатиметься від 21 до 24 градусів, при цьому можливі зливи з грозами. На півночі України буде дещо тепліше 25-28 градусів, але також очікуються опади. У центрі та на півдні країни, окрім Херсонської області, пануватиме сонячна тепла погода із температурою до 30 градусів. Так сама ситуація і на сході України, окрім Луганщини та Запоріжжя - там очікуються дощі.

У неділю, 11 червня, негода накриє усю країну - протягом дня в усіх областях литимуть дощі, подекуди з грозами. температура повітря при цьому також буде всюди приблизно однаковою - від 19 до 22 градусів.

Читайте також: Готуємося до спеки: синоптики розповіли, якою буде погода в червні

У понеділок, 12 червня, ситуація у деяких регіонах покращиться за рахунок сонячної погоди. Зокрема, це стосується Чернігівської, Київської, Полтавської, Черкаської, Дніпропетровської, Миколаївської та Одеської областей. Проте опади все так само очікуються по всій території країни. Температура повітря при цьому триматиметься на рівні 20 градусів.

У вівторок, 13 червня, помірна хмарність без опадів очікується у Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях. Термометри у цих регіонах покажуть до 23 градусів. На іншій території України дощитиме, подекуди з грозами, а температура повітря коливатиметься від 20 до 24 градусів.

Раніше ми писали, що в Україну в червні прийде 30-градусна спека.

  • Вас може зацікавити:

Аномальне тепло в Україні: яких сюрпризів чекати від погоди влітку

До Києва йде "тропічна" погода: прогноз синоптиків до кінця червня

Пляжний сезон-2023: на Київщині відкриють 2 місця для відпочинку на воді