RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Доведуть до відчаю свого господаря: які породи собак не піддаються дресируванню

Деякі породи собак можуть бути небезпечними для оточуючих у той час, як інші важко піддаються дресирування, при цьому залишаючись вірними своїм господарям - це стосується афганського хорта, басенджі, бладхаунда, чау-чау, англійського бульдога.

Про це повідомляє "Апостроф".

Афганський хорт

Афганські хорти є дивовижно привабливими та елегантними собаками, а от навчання для них може стати викликом. Ця порода відома своїм низьким рівнем "інтелекту підкорення". Щоб зрозуміти, що господар від них вимагає, афганському хорту потрібно почути команду щонайменше 80 разів. Це пояснюється тим, що афганські хорти були спеціально виведені для полювання, оскільки вони мають відмінний зір і здатні розвивати швидкість. Однак виконання команд не є їх природною здібністю, вона не закладена в їх генетиці.

Басенджі

Собаки цієї породи не відрізняються особливою слухняністю, і якщо він залишається сам, без нагляду у будинку, на господаря може чекати сюрприз у вигляді безладу. Часто їх порівнюють з кішками, оскільки вони вимагають багато уваги й люблять самостійність.

Читайте також: Песики-антидепресанти: ці породи собак найбільше люблять господарів

Бладхаунд

Порода Бладхаунд характеризується своєрідним характером і розсіяністю уваги. Вони можуть демонструвати незалежність і відволікатися від покладених на них обов'язків з незвичайною регулярністю.

Англійський бульдог

Порода Англійський бульдог, хоч і має свої унікальні риси, дресирування не завжди піддається. Собаки цих порід часто досить самовпевнені й мають власні думки, що робить їх більш незалежними та менш схильними слухати команди.

Чау-чау

Собаки породи чау-чау мають незалежний характер. Вони відомі незалежністю і схильністю до самостійного мислення, а також можуть виявляти впертість та небажання виконувати команди, у яких незацікавлені.

Нагадаємо, раніше волонтери показали справжнього кота-патріота, який від народження носить на голові тризуб.

  • Вас також може зацікавити:

Готові заради господаря на все: топ-5 найвідданіших порід собак

Одружився з француженкою: кіт Степан та його улюблена Стефанія отримали свідоцтво про шлюб

Проплив понад 140 км: в Одесі пса з Херсонщини врятували від смерті, кадри