RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Росія двічі вдарила по мирних мешканцях в Краматорську - є загиблі: фото і відео

У вівторок, 27 червня, російські окупанти в черговий раз вдарили по Краматорську. Ракети "прилетіли" до району закладу харчування, де було багато людей.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: В Україні вночі пролунали вибухи: що відомо про атаки оккупантів

Оновлено на 23:15 За останніми даними, кількість загиблих зросла до 4, серед них 17-річна дівчина. Як повідомили у Генеральному прокураторі України, поранення різного ступеня тяжкості отримали 42 особи, серед яких 8-місячне немовля.

Оновлення на 22:15 Станом на 22:00 відомо вже про 3 загиблих цивільних внаслідок російського ракетного удару. Також 25 людей зазнали поранень, серед них дитина.

Обстріл в Telegram прокоментував голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.Він повідомив про те, що щонайменше 2 особи загинули та 18 поранені внаслідок ракетного удару по Краматорську. Серед поранених – 1 дитина та 3 іноземці.

"Рашисти вдарили по місту двома ракетами сьогодні близько 20 години, потрапили до приватного сектору та піцерії. За попередньою інформацією, під завалами піцерії досі перебувають люди – йде рятувальна операція. На місці події рятувальники розгорнули оперативний штаб, працює поліція. Поранені отримують необхідну . медичну допомогу. Поблизу місця влучення пошкоджені численні будинки, будівлі магазинів, кафе та інших закладів", - написав він, додавши, що точні наслідки атаки ще належить встановити.

Обстріл також прокоментували у Twitter у Міністерстві внутрішніх справ України.

"Два ракетні удари по Краматорську. Росія прицільно вдарила по місцях скупчення людей. Загинули дві людини. 18 травмованих, з яких одна дитина. Пошкоджено будівлі закладу харчування та кілька приватних будинків", - повідомили у відомстві.

Журналіст Денис Казанський повідомив, що всі поранені в Краматорську цивільні, місцеві жителі.

Він також повідомив, що в результаті ракетної атаки окупантів міг загинути персонал кафе.


Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що батько із сином загинули внаслідок артилерійського удару ЗС РФ по Сумській області.

Вас також може зацікавити:

Окупанти не припиняють бомбити Нікополь: серед мирних є жертви

Річниця удару по ТЦ у Кременчуці: з'явилися фото та відео "прильотів" недалеко від міста

Серед постраждалих – діти: фото наслідків нічної атаки на Дніпропетровщину