RU  UA

Росія нарощує виробництво дронів: Ігнат розповів про збитий БПЛА з новим маркуванням

Російські війська вчинили черговий масований удар ракетами та іранськими безпілотниками по Україні. На збитих БПЛА виявлено елементи з новим маркуванням.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів спікер Військово-повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Читайте також: Росія після перерви влаштувала масовану атаку по Україні: спрацювала ППО

"Українські сили ППО збили безпілотник з новим маркуванням, на якому написано "Герань-2". Тут зовсім неважливо, що росіяни написали на цих дронах, тому що і на паркані можна написати все що завгодно. Тут може бути так, що дрони збираються в РФ з комплектуючих, що надходять з Ірану. У будь-якому випадку, співпраця Тегерана та Москви продовжується", - сказав Ігнат.

Він додав, що ЗСУ абсолютно неважливо, де саме вони збирають ці дрони, якими атакують Україну. На жаль, вони продовжують займатися цим, у тому числі використовуючи західні технології, які самі росіяни та іранці не мають.

"Наше завдання – збивати ці БПЛА. Вони нарощують ударні можливості БПЛА, а ми повинні нарощувати можливості для раціонального використання можливостей нашої ППО", - наголосив Ігнат.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Краснодарському краї РФ прогримів потужний вибух на території військового аеродрому, з якого окупанти здійснювали пуски іранських дронів-камікадзе Shahed.

Вас також може зацікавити:

Окупанти обстріляли Суми: фото та відео наслідків удару по житловому будинку

У Сумах зросла кількість жертв російського удару "шахедами": що відомо

У Сумах зросла кількість жертв російського удару дронами: оголошено день жалоби