RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Під Харковом сталася потрійна ДТП: водій загинув на місці

9 липня на трасі в Ізюмському районі на Харківщині сталася потрійна ДТП внаслідок якої загинув 38-річний військовий. Крім того, з травмами до лікарні госпіталізовано чоловіка та його дочку.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Читайте також: У Київській області вибухнув бензовоз, водій загинув: фото з місця страшної аварії

Повідомляється, що 9 липня близько 8:50 поблизу села Волохів Яр на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" зіткнулися Renault Mеgane, Fiat Tipo та Mercedes.

Тілесні ушкодження, не сумісні із життям, отримав 38-річний водій Fiat Tipo. Також травмувався 44-річний водій Renault Mеgane та його 20-річна пасажирка.

"Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - повідомили у пресслужбі.

Повідомляється, що загиблий водій був військовим.

Увага! ФОТО 18+

"В результаті ДТП загинув водій. Він був військовим. Ще двох людей госпіталізували. Це цивільні, зараз вони в лікарні швидкої допомоги в Харкові. Чоловік отримав забиття і струс мозку, дівчина - струс мозку та перелом щелепи", - розповів "Суспільному" директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

"Апостроф" повідомляв, що у Хмельницькому на пішохідному переході авто збило співробітницю поліції та двох військовослужбовців, один із них загинув.

Вас також може зацікавити:

У Києві серйозна ДТП: маршрутка влетіла в авто, на місце примчали 6 швидких. Фото і відео

У Києві авто на швидкості знесло колонку на заправці

У Києві джип влетів у "швидку" - машина екстреної допомоги перекинулася, фото та відео