RU  UA

Після загибелі генерала РФ "прилетіло" ще: нові подробиці про "бавовну" у Бердянську

На місці "бавовни" у готелі в Бердянську 11 липня, де загинув генерал Олег Цоков, стався повторний приліт під час розбору завалів на наступний день. Цього разу помер капітан Хасан Тімурзиєв.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Читайте також: Окупанти вдарили по пункту видачі гумдопомоги в Оріхові, є загиблі і багато поранених: фото

"Для ворога вчора був спекотний день, і сьогодні він продовжився. Почалися всі події вночі у Бердянську, де щось сталося у готелі, де проживав один із генералів окупаційної російської армії. А потім, коли приїхав ОМОН та почав розбирати завали, у готелі вдруге щось сталося. І знову постраждав керівництво російської армії. Загальна кількість постраждалих нараховує десятки", - зазначив він.

Також аналогічну історію публікують і пабліки у мережі.

Подібна ситуація продовжилася у Токмаку, що наштовхнуло війська РФ на додатковий терор проти мирного населення. Він полягає в тому, що розпочалися додаткові перевірки на всій тимчасово окупованій території, пояснив посадовець.

У Мелітополі також розпочалися незвичайні дії на тимчасово окупованій території Запорізької області. Росіяни виставили свої блок-пости та почали перевіряти власних військових. Зупиняли "Урали", "буханки", всю військову техніку і щось додатково оглядали. Очевидно, шукали дезертирів, які не бажають більше воювати, додав Федоров.

Нагадаємо, 11 липня одразу у трьох окупованих росіянами містах на півдні країни пролунала серія сильних вибухів. "Бавовну" зафіксували у Бердянську, Скадовську та Токмаку.

  • Вас може зацікавити:

Окупанти переодягаються у цивільних, щоб сховатися від партизанів: що відбувається у Бердянську

Літо в окупантів спекотне: у Мелітополі та Токмаку сталася"бавовна"

Вибух чуло все місто: мер Мелітополя розповів про наслідки бавовни напередодні