RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Терміново шукають працівників: ТОП-10 вакансій в Україні

Через повномасштабне російське вторгнення багатьом людям скоротили зарплату, а дехто взагалі залишився без роботи. Проте за майже півтора року війни кількість пропозицій поступово починає зростати, а деякі ніші є особливо актуальними.

На профільному порталі Work.ua розмістили добірку вакансій, на які терміново потрібні фахівці.

Транспорт, логістика

У компанії UHolding, яка є партнером Bolt та Uber в Києві, відкрита вакансія водія автомобіля. Компанія надає автомобіль та несе витрати на його ремонт. Додатково пропонується безкоштовне житло та 75% від прибутку. Заробітна плата для водіїв становить від 20 000 до 35 000 гривень.

У Львові компанія "Стас" шукає водія-експедитора з водійськими правами категорій В та С, а також з досвідом роботи. Робота передбачає виконання доставлення в межах міста на автомобілях Reno та Iveco. Також кілька разів на місяць можуть виникати потреби в міжміських поїздках. Оплата наднормового часу у відрядженнях буде додатково погодинно оплачуватися.

Фінанси

У Києві, рекрутингова агенція Igea шукає Головного бухгалтера зі спеціалізацією в області МСФЗ (Міжнародних стандартів фінансової звітності) та ЗЕД (Зовнішньоекономічної діяльності). Кандидат повинен мати відповідну профільну освіту, сертифікат, що підтверджує знання МСФЗ, а також досвід роботи в виробництві з використанням ЗЕД, агрокомпаніях та управлінні бухгалтерським колективом до 10 осіб. Однією з обов'язкових вимог є ведення звітності. Заробітна плата для даної посади становить 70 000 гривень.

Також у Києві шукають Бухгалтера, як мінімум, з дворічним досвідом роботи. Кандидат повинен мати знання програми 1С Бухгалтерія 8.3 УТП, а також володіти MS Office. Основними обов'язками є ведення первинної документації, облік основних матеріалів і засобів, продукції, а також робота з кореспонденцією. Заробітна плата для даної посади становить 22 000 гривень.

Читайте також: Які професії будуть потрібні в Україні: перелік та дані інфографіки

Сфера торгівлі та обслуговування

У Львові шукають продавця-консультанта у відділ електротехніки в будівельному гіпермаркеті "Епіцентр". Заробітна плата складає від 18 000 грн до 25 000 грн (оклад +%).

У цього ж місті відкрита вакансія і продавця-касира у мережі супермаркетів Baker Market. Це може бути і людина без досвіду, гарантується навчання та можливість кар'єрного зростання. Основні обов'язки включають контроль за наявністю товару та обслуговування покупців. Заробітна плата становить від 12 000 грн до 15 000 грн.

Адміністратора-обліковця шукають у львівський Baker Market. Для цієї посади необхідний досвід у веденні касових операцій, контролі та прийманні товарів, участі в інвентаризації та взаємодії з постачальниками. Оплата праці становить 13 000 грн (погодинна).

Менеджер із роботи з ключовими клієнтами в автокомпанії "А-Грін" у Києві. Основна відповідальність полягає у просуванні брендів, збільшенні обсягів продажу та контролі над дебіторською заборгованістю. Для цієї посади також бажано мати власний автомобіль. Заробітна плата за домовленістю.

Професії в робочій сфері

Спеціаліст з колористики в малярсько-кузовному цеху в Києві. Основні обов'язки включають відбір та коригування фарб, ведення обліку лакофарбових матеріалів. Для цієї посади необхідний досвід у даній галузі. Запрошуються відповідальні та пунктуальні кандидати.

Комірник, складський робітник, комплектувальник замовлень в інтернет-магазині AKS у Києві. Обов'язки включають приймання та перевірку товару, проведення інвентаризації, забезпечення порядку на складі, роботу з CRM та 1С, а також збереження товарних матеріальних цінностей. Пропонується навчання та можливість кар'єрного зростання. Заробітна плата становить від 9000 до 11 000 грн.

Раніше "Апостроф" писав про те, які популярні професії у країнах Європи та скільки платять українцям.

  • Вас також може зацікавити:

Є п'ять вимог: в Україні няні готові платити до 2000 євро на місяць

Кому в Україні платять 85 тисяч гривень: на роботу можуть взяти випускників курсів

Вимога - вміння жити з дітьми: українська сім'я готова платити $1500 на місяць