RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Влучання в ЖК і будівлю СБУ в Дніпрі: відео моменту удару і нові подробиці

У п'ятницю ввечері, 28 липня, у Дніпрі російські окупанти влучили у багатоповерхівку у центрі міста, внаслідок чого постраждало дев'ятеро людей. Зараз на місці працюють надзвичайники та комунальники

"Апостроф" ділиться всіма останніми новинами про подію.

Читайте також: Ризик дуже високий: у Повітряних силах зробили важливе попередження

Голова Дніпропетровської ОДА Дмитро Лисак повідомив про те, що через ракетний удар по Дніпру зараз уже 9 постраждалих. Серед них двоє дітей – 14 та 17 років. У них акубаротравма. Такий самий діагноз у двох 20-річних дівчат.

"Ще п'ятеро з рваними ранами. Це чоловіки від 18 до 53 років і 77-річна жінка. Медики кажуть – усі задовільні. Лікуватимуть вдома", — повідомив він.

Своєю чергою мер Дніпра Борис Філатов повідомив про те, що російські окупанти вже втретє вистрілили "Іскандерами" в порожню будівлю СБУ.

Також у мережі з'явилося відео з моментом прильоту ракети по дому у Дніпрі.

Жителі міста повідомили про те, що бачили у цей страшний момент.

"Просто бачила все на власні очі. Саме вибух, де все, що було, все бачила. Я тут десь хвилин 30 ймовірно, я просто принесла щось тепленьке, я не знаю, сподіваюся що воно і не знадобиться. У нас все добре, все, Богу, добре", – розповіла журналістам жінка, яка в цей час сиділа біля вікна.

Житель будинку, який опинився під обстрілом, також повідомив про те, що після вибуху люди побігли до підземного паркінгу.

Вранці у суботу, 29 липня, у місті ліквідують наслідки ракетних ударів, на місці працюють надзвичайники та комунальники. Знімками з місця події поділилися журналісти Суспільного.

Нагадаємо, раніше градоначальник Дніпра назвав справжнім дивом те, що внаслідок ракетного удару російських окупантів по Дніпру не було загиблих.

  • Вас може зацікавити:

Окупанти обстріляли Дніпро: стали відомі нові подробиці, фото та відео

"Ці сволоти відповідатимуть": Зеленський відреагував на обстріл Дніпра

Терористи заявили про удари по військових об'єктах: з'явилися фото наслідків атаки РФ у Дніпрі