RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Влучання "шахеда" в Ромнах: опубліковано фото і прізвища загиблих у школі

У середу, 23 серпня, російський БпЛА типу "Shahed" влучив у навчальний заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №8 у м. Ромни Сумської області, внаслідок чого загинули четверо працівників школи.

Спільнота "Їх вбила Росія" публікує імена та короткі біографії загиблих освітян.

Читайте: Руїни школи поховали чотирьох осіб: в Ромнах завершилася рятувальна операція на місці удару РФ, фото

Тетяна Іванівна Прокопенко, директорка школи;

Руслан Вячеславович Яцура, вчитель історії та бібліотекар; працював у школі з 2007 року, випускник Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка, факультет - історичний, соціальної педагогіки;

Оксана Вікторівна Солонинка (Федько), заступниця директора, вчителька початкових класів; влітку набирала першачків на навчання, мала бути їм класним керівником; випускниця ННІ Педагогіки і психології ГНПУ ім.О.Довженка, спеціальності – "Початкова освіта", "Психологія".

Оксана Ігорівна Кваша, секретар школи.

Сьогодні ж, як інформує Роменська міськрада, біля зруйнованої школи провести в останню путь вчителів зібралися рідні, керівництво громади, друзі, колеги, учні та небайдужі мешканці.

Зазначимо, що з 23 по 25 серпня у Ромнах оголошено Дні жалоби. На знак скорботи міський голова Ромен Олег Стогній видав розпорядження забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на адміністративних будівлях міської ради та виконавчих органів, підприємств, установ та організацій, розміщених на території громади.

У ці дні також скасовується проведення розважально-концертних заходів, забороняється звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Нагадаємо, що раніше російські окупанти вдарили керованою бомбою по дитсадку на Сумщині.

  • Вас може зацікавити:

Росіяни обстріляли Білопілля на Сумщині: є загиблі та багато поранених

В Сумах дрон-камікадзе влучив в дитячий табір: фото і відео

Окупанти атакували Сумщину: три енергетики загинули