RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Досвідчений рибалка впіймав коропа розміром більше його собаки: фото

Британський рибалка Дункан Джефферіс похвалився рекордним уловом - під час відпустки у Франції він упіймав 19 кілограмового коропа.

Про це повідомляє rmf.fm.

Читайте також: Підліток піймав рибу своєї мрії вагою 49 кг: фото та відео трофея

Повідомляється, що досвідчений рибалка із Великої Британії давно мріяв зловити великого коропа. Але, оскільки в його рідній країні не так багато місць, де водиться велика риба, він вирушив у відпустку до Франції та спробував зловити "рибу свого життя". Він ходив на рибалку щодня, але нічого не міг упіймати. Вже змирившись з тим, що поїздка не увінчається успіхом, він побачив в небі незвичайне явище. Хмари на вечірньому небосхилі утворили форму, що нагадувала велику рибу.

"Я думав, що це "рибні боги" подають мені знак. І зрозумів, що в останній день відпустки обов'язково зловлю щось", - розповів Джефферіс.

Під час останньої риболовлі на озері Ле Ботт у Франції він здобув довгоочікуваний трофей. Вночі Джеффріс закинув наживку і заснув поруч із вудкою. Близько 7 години ранку він побачив, що його снасті, тягне велика риба. В один момент вудлище зламалося.

"Я стрибнув у воду і ловив рибу по пояс у воді близько 20 хвилин. Я відчував, що це великий видобуток, але коли вийняв коропа, я був здивований. Риба важить понад 19 кілограмів. Цей короп більше за мого собаку", - розповів гордий рибалка.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що рибалка впіймав 22-кілограмового сома на Закарпатті.

Вас також може зацікавити:

У Рівненській області рибалка спіймав гігантського сома: фото

11-річний хлопчик упіймав гігантського тунця вагою понад 100 кг: фотофакт

Відпочинок та рибалка під Києвом: як доїхати і скільки коштує