RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Плавання на каяках та відпочинок у Карпатах: як юні борці з Київщини провели літо

Білоцерківська міська Федерація вільної боротьби організувала активний літній відпочинок для своїх вихованців.

Про це у Facebook розповів бізнесмен, волонтер і меценат Малхазі Папіашвілі, який очолює Федерацію.

За його словами, Білоцерківська міська Федерація вільної боротьби влітку працювала над тим, щоб забезпечити своїх вихованців цікавим дозвіллям та дати їм можливість провести час за активним відпочинком. Для старших дітей був організований заплив на каяках.

"Нещодавно ми організували для наших юних, але дуже талановитих спортсменів заплив на каяках. Активний відпочинок на природі заряджає енергією та мотивує, дозволяючи при цьому також подихати свіжим повітрям та наситити легені киснем", – пише меценат.

Для молодших вихованців Федерації були проведені спортивні збори у Карпатах:

"Дітки не тільки вдосконалювали свої спортивні навички, а й отримали дозу неймовірних емоцій та пригод. Тренування на свіжому повітрі, плавання в гірській річці та веселі прогулянки в карпатських лісах – ось формула до успіху та згуртованості", – розповідає Папіашвілі.

За його словами, спортивні заходи заряджають дітей позитивними емоціями, роблять їх більш впевненими в собі та допомагають досягти нових перемог.

"Ми регулярно організовуємо різні спортивні заходи та активний відпочинок для колективів Федерації навіть просто для того, щоб побороти рутину. Таким чином з'являються нові знайомства та друзі, таким чином стає більш захопливим дозвілля і життя в цілому стає цікавішим", – зазначає голова Федерації.

Малхазі Папіашвілі подякував тренерському складу та всьому колективу Білоцерківської міської Федерації вільної боротьби за те, що вони вкладають всю душу в тренування та виховання молодих спортсменів.