RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

"Магічна" дата 09.09.2023: чотири обряди, якими можна залучити любов і багатство в своє життя

У 2023 році чимало дзеркальних дат, серед яких і 09.09.23 – вона наповнена аурою таємничості та є уособленням чогось особливого.

Про обряди, за допомогою яких можна залучити любов і багатство у своє життя публікує "Апостроф".

Варто зазначити, що 9 вересня спонукає до нових починань та відкриває додаткову енергію для досягнення цілей. Цього дня рекомендується будувати плани, задавати нові цілі та розробляти конкретний план дій, що допоможе рухатися вперед. Також можна інвестувати у свій особистий розвиток: вивчати нові навички, читати корисні книги, відвідувати семінари та навчальні заходи.

Перші кроки на шляху до своєї мети рекомендується робити уже цього дня – головне вірити в себе та впевнено рухатися вперед.

Ритуал на кохання зі свічкою

Постеліть на стіл червону скатертину і поставте на неї запалену свічку червоного кольору. Поруч покладіть червону стрічку або нитку та поставте парну статуетку. На папері напишіть: "Моє серце порожнє. Познайом мене з тим, хто наповнить його любов'ю. Моя душа відчуває пекуче бажання. Приведи мене до любовної гармонії. Мій розум спить. Наповни його живими думками". Потім подякуйте Всесвіту за допомогу і закопайте папір, стрічку та свічки. Скатертиною можна користуватися як завжди, а статуетку зберігайте як талісман.

Читайте також: Мирного неба! Найкращі листівки та відеопривітання з Різдвом Богородиці

Ритуал на кохання з медом

У тарілку потрібно покласти 13 ложок меду і сказати: "Як ти цукровий медок ніжний, солодкий, так і почуття наші будуть солодкі та вічні. Слово моє в меді розчинилося, нікому невідоме не відкрилося". Цей текст потрібно повторити 12 разів та після кожного повторення з'їдати по ложці меду. Залишками необхідно пригостити вашого обранця.

Ритуал із косметикою

Візьміть будь-які предмети з тих, що є у ванній кімнаті – тюбик зубної пасти, шампунь або косметичку. Напишіть на папері те, чого ви бажаєте - кохання, багатство, удача тощо. Наклейте цей напис на предмети. Ви помітите, як згодом у ваше життя приходитиме бажане.

Ритуал на удачу з ручкою

Якщо ваша робота пов'язана з підписанням документів, зробіть собі талісман зі звичайної ручки. Купіть собі нову та красиву ручку скажіть: "Ручці мені вірою і правдою служити, з ручкою мені дружити, разом листи писати та завдання розв'язувати. Скільки в ручці чорнила, стільки і в мене сил! Ручці писати та писати, а мені роботу потрібну знайти! Щоб гроші платили, щоб цінували, щоб було не нудно, щоб було зручно. Як сказано, так тому й бути. Амінь". Після цього всюди носіть ручку із собою, і вона принесе вам небувалий успіх.

Раніше ми публікували церковний календар на вересень 2023 за новим стилем.

  • Вас може зацікавити:

Наближається велике свято: що завтра відзначають за новим церковним календарем

Як змінився календар свят в Україні з початку війни: інфографіка

Хто буде відзначати Дні ангела у вересні: повний список імен