RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Вже втратили надію, що зможемо відбудувати наш будинок": LOBODA допомогає у відновленні житла сім'ї з Ірпеня

Співачка Світлана Лобода відновлює квартиру молодої сім'ї, що була знищена внаслідок російської агресії в Ірпені.

На початку повномасштабного вторгнення Юрій з дружиною та крихітним сином дивом врятувалися, коли росіяни окупували Ірпінь, у їх квартиру влучив снаряд, повідомляє Obozrevatel.

Власники зруйнованого житла на провулку Гнатюка майже рік намагалися знайти допомогу для відбудови оселі.

"Ми зверталися до багатьох фондів, державних програм, але ніхто нам взагалі нічого не обіцяв і ми навіть втратили надію, що зможемо відбудувати наш будинок", - розповів Юрій.

Ірпінь є рідним містом Світлани Лободи, вона активно допомагає відбудовувати його і особисто відбирає об'єкти. Вона обрала для відновлення і житло цієї молодої сім’ї.

"Пам'ятаємо той день, коли нам зателефонували і сказали, що дають нам такий шанс. Ви навіть не уявляєте, на якому небі ми були від щастя! Світлана дала нам шанс на нове життя", - сказала дружина Юрія.

Снаряд зруйнував одну з несучих конструкцій будинку, відтак під загрозою залишалися ще мінімум 6 квартир. Таким чином після закінчення ремонту до своїх осель зможуть повернутися і власники інших квартир.

"Допомагати людям повертатися додому - це допомагати їм знову відчути любов і тепло. Для мене це велика радість. І я буду продовжувати робити все, що в моїх силах", - пообіцяла Світлана Лобода.

Основні роботи з відновлення оселі планують завершити найближчими місяцями.

Нагадаємо, у червні Світлана Лобода відвідала Херсон та схід України з гуманітарною місією.