RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Бабине літо затягнулось: де в Україні буде найтепліше в останні дні вересня і початку жовтня

Протягом вересня українці насолоджувались продовженням літа - подекуди температура повітря вдень сягала 30 градусів. Така ж погода триватиме до кінця місяця, а на початку жовтня стане дещо прохолодніше.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, у четвер, 28 вересня, на заході України температура повітря коливатиметься від 22 до 25 градусів. На півночі України термометри покажуть 23-25 градусів, так само як і на сході. А от в центрі та півдні буде ще тепліше - там стовпчики термометрів піднімуться до 28 градусів. Опадів не передбачається.

Читайте також: Морози і сильні снігопади: зима готує українцям неприємні сюрпризи

У п'ятницю, 29 вересня, погода буде такою ж на всій території України.

А от у суботу, 30 вересня, на українців вже чекають зміни. Зокрема, у Львівській, Волинській, Рівненській та Житомирській областях очікуються короткочасні дощі з грозами. Температура повітря при цьому триматиметься на рівні +23 градусів. У решті областей України термометри покажуть +23-25 градусів, а на півдні стовпчики піднімуться до +28 градусів.

У неділю, 1 жовтня, дощитиме на більшості областей України, а погода буде мінливою. Температура повітря суттєво знизиться порівняно з минулими днями - на заході та півночі температура коливатиметься від 18 до 20 градусів. У центрі вона становитиме +21-23 градуси, на сході - 22-24 градуси, а на півдні - 24-26 градусів.

У понеділок, 2 жовтня, опади наздоженуть жителів східних областей, на решті територій України буде хмарно з проясненнями. Температура повітря на заході становитиме 17-19 градусів. На півночі, сході та в центрі - +18-20 градусів, а на півдні - +21-24 градуси.

Раніше ми розповідали, коли в Україні розпочнеться справжня осінь.

  • Вас може зацікавити:

Бабине літо: на Одещині зацвіли каштани, бузок і черешня, фото

Зима 2023-2024 в Україні: коли вдарять перші морози

Бабине літо у розпалі: синоптикиня розповіла, коли в Україну прийдуть дощі і похолодання