RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Надлюди, які тримають наше небо, землю і море: Залужний і командувачі ЗСУ привітали з Днем захисників і захисниць

Українські захисники та захисниці щодня доводять, що російським загарбникам не вдасться досягнути своєї мети та захопити нашу державу.

"Апостроф" в одному матеріалі забрав привітання від командувачів ЗСУ з нагоди Дня захисників і захисниць.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний записав відеозвернення, у якому подякував побратимам за титаничну працю та захист нашої держави. За його словами, захисниками та захисницями вважаються усі громадяни, які зі зброєю в руках або в білих халатах рятують людей, ті, хто щодня відновлює зруйновану інфраструктуру та допомогає постачати необхідне на передову.

Читайте також: День захисників і захисниць: душевні привітання і листівки для справжніх Героїв

"Навпроти нас ворог. Підступний, який убиває і тих, хто зі зброєю, і тих, хто її не має. У ворога є мета - знищити нас і нашу державу. Але я впевнений, що йому це не вдасться. І всі ми доводимо це щодня. На кожному клаптику нашої землі. Знищуючи противника. Усі ті, хто відчуває свою силу, щиро радіє перемогам і схиляє голову перед тими, хто на щиті. Хай береже вас Бог і Покров Святої Богородиці! Дякую тобі, кожен захиснику і кожна захиснице!" - додав Залужний у відеозверненні.

Командувач ОС ЗСУ Сергій Наєв подякував побратимам та посестрам за те, що вони б'ються за волю всіх наступних поколінь. Генерал закликав згадати усіх українців, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу та незалежність нашої країни.

"Дякую вам за мужність, незламність та жертовність! Дякую за віру в Перемогу, за те, що ви попри всі складнощі вперто відстоюєте право нашого народу на вільне життя в успішній, незалежній та суверенній Україні!" - резюмував Наєв у своєму дописі.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський зазначив, що пишається своїми побратимами та посестрами, з якими він разом знищує російських загарбників. Він подякував кожному за службу та захист рідної країни, та пообіцяв, що держава пам'ятатиме кожного, хто віддав своє життя.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський назвав військовослужбовців головною силою держави, яка взяла до рук зброю, аби відбити напад російської навали.

"Пам‘ятаємо всіх, хто віддав життя за незалежність. Переможемо заради майбутнього", - йдеться у дописі генерала.

Раніше ми розповідали, що в Україні в День захисників і захисниць запровадять нову традицію.

Вас може зацікавити:

Покрова Пресвятої Богородиці: як привітати захисників і захисниць

День захисників та захисниць України: гарні привітання у віршах та прозі

В Україні відзначають День захисників та захисниць: історія свята