RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Соцмережі відреагували на відео із власником компанії-підрядника Дегтярівського мосту в образі римлянина

У мережі з'явилося відео, на якому людина, схожа на власника компанії-підрядника "Ростдорбуд", депутата одеської міськради від партії мера Геннадія Труханова Юрія Шумахера, святкує свій день народження. У костюмі давньоримського імператора Гая Юлія Цезаря він розгулював заміським клубом, ледве тримаючись на ногах.

Інформацію про це з посиланням на свої джерела публікує "Телеграф".

Увагу журналістів привернули не так подробиці святкування, скільки ситуація обвалом балок шляхопроводу на вулиці Дегтярівській у Києві. Компанія-підрядник у цьому випадку - той самий "Ростдорбуд", власник якої в день інциденту розважається на своє 50-річчя.

"Мабуть, дівати гроші нема куди, тому місцеві олігархи під час війни відриваються як можуть… На відео видно, як самого Шумахера везуть на "колісниці" - дерев'яному прототипі гіроскутера. Шумахер ледве тримається на ногах, як і злощасний кран на роковому будівництві мосту у Києві", - зазначають журналісти.

У соцмережах відреагували на відео зі свята та дали оцінку такій поведінці.

Зазначимо, що 30 вересня у Києві впав міст Дегтярівського шляхопроводу, який реконструюють протягом кількох місяців. У місцевих пабліках повідомляли, що того дня сталося обвалення одразу кількох прольотів. Внаслідок пригоди ніхто не постраждав. Наголошувалося, що ремонтні роботи планується завершити до кінця року, але обвал може внести в ці терміни корективи.

Водночас у Київській міській держадміністрації з посиланням на повідомлення "Ростдорбуду" повідомили, що ситуація на будівельному майданчику Дегтярівського шляхопроводу не вплине на вартість реконструкції. Виконавець ліквідує наслідки власним коштом.