RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

В Україні готові платити 35 тисяч продавцям: беруть навіть без досвіду

Після повномасштабного російського вторгнення багато людей залишилися без роботи або їх дохід суттєво зменшився. Проте навіть в умовах війни з'являються вакансії, де можна заробити непогані гроші, зокрема, працюючи продавцем навіть без досвіду роботи.

Відповідні оголошення оприлюднили на платформі з підбору роботи.

Так, в Одесі шукають продавця-консультанта мобільних телефонів. В обов'язки працівника входитиме консультування відвідувачі магазину, а також продаж товарів та послуг компанії. Аби зайняти відповідну посаду потрібно бути комунікабельним та мати бажання розвиватися. При цьому досвід роботи не обов'язковий.

Роботодавець пропонує оплачуване стажування, графік 4/2, розвиток і навчання коштом компанії та широкі можливості для професійного та кар'єрного росту. Обіцяють конкурентоспроможну зарплату - до 38 тисяч гривень.

Стиліст магазину одягу та взуття у Києві також має можливість непогано заробляти. Саме таку людину шукають у столиці у магазин жіночого взуття. Роботодавець обіцяє графік 4/2 з 10:00 до 20:00, офіційне працевлаштування, дружній колектив та можливість кар'єрного зростання. Шукають кандидата бажано з досвідом роботи, а зарплата може коливатися від 20 до 35 тисяч гривень.

Читайте також: В Україні прибиральниці готові платити до 2 тисяч в день: що треба робити

Продавця-консультанта шукають в іще один магазин взуття, розташований в ТЦ "Лавина", що у Києві. На роботу запрошують цілеспрямованих цінителів модного взуття, які готові нового та розвиватися. Серед обов'язків: консультування, продаж, збір та підготовка замовлень, забезпечення належного рівня сервісу клієнтів.

Роботодавець пропонує гнучкий графік роботи, навчання та тренінги з продажів та обслуговування клієнтів, а також стабільну заробітну плату до 30 тисяч та премії.

Раніше ми писали, що в Україні водіям з досвідом готові платити до 90 тисяч на місяць.

  • Вас також може зацікавити:

Готові платити 55 тисяч: в Києві шукають водія на специфічну роботу

Готові взяти студента: де продавцю пропонують 35 тисяч гривень в місяць

В Україні пенсіонеру готові платити до 130 тисяч: можна і без вищої освіти