RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Останнє тепло і дощі: синоптики дали новий прогноз на неділю, карта

Неділя, 15 жовтня, запам'ятається українцям останнім теплом та дощовою погодою.

Прогноз погоди на сьогодні оприлюднив "Укргідрометеоцентр".

За даними синоптиків, дощова погода переважатиме у більшості регіонів Україні.

Читайте також: Бабине літо прийшло: яка погода буде на вихідних

Сонячно та сухо буде лише в Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Полтавській та Харківській областях, а також в Криму. Середня денна температура у цих регіонах становитиме від +18 до +23, а вночі стовпчики термометрів опустяться до позначки у +7...+14.

В інших регіонах України буде дощова погода із суттєвим зниженням температури повітря. Вночі у середньому стовпчики термометрів покажуть від +9 до +13, а вдень трохи потеплішає до +14...+16. Лише в Одеській області, незважаючи на дощі, синоптики вдень прогнозують до +24 градусів.

Більш детальний прогноз погоди на 15 жовтня публікує "Укрінформ". Журналісти, які поспілкувалися із синоптиками, підтвердили, що в західних, в північних та місцями центральних областях вдень дощитиме. В Карпатах місцями пройде рясний дощ, а в інших областях опадів не очікується.

"Вітер південно-західний, у західних і північних областях вдень з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, у західній частині місцями пориви 15-20 м/с. Температура у західних областях впродовж доби +9...+14, на решті території вночі +8...+13, у південно-східній частині +5...+10, вдень у північних і більшості центральних областей +13...+18, на решті території +18...+23, на півдні Одещини до +25", - цитують журналісти синоптиків.

У Києві та Київській області вночі без опадів, а дощі прогнозуються вдень. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Вночі стовпчики термометрів покажуть від +11 до +13, вдень потеплішає до +16. У Київській області середня температура впродовж доби становитиме від +8 до +18.

Раніше ми публікували календар погоди в Києві до кінця осені.

Вас може зацікавити:

Теплий вікенд: прогноз погоди на вихідні 14-15 жовтня

В Україні температура підскочить до +25: оновлені карти погоди

Тепло повернулося ненадовго: синоптикиня назвала дату нового похолодання