RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В ЗСУ пропонують роботу водіям на 140 тисяч: можливий виїзд за кордон

Районні Територіальні центри комплектування та соцпідтримки (військкомати) ЗСУ шукають водіїв та готові платити до 140 тисяч гривень на місяць.

Відповідні вакансії розміщено на одному із сайтів пошуку та підбору персоналу.

Читайте також: Можна отримати до 55 тисяч гривень: які вимоги до водія-дальнобійника по Україні

Так, Амур-Нижньодніпровський РТЦК та СП шукає водія-військовослужбовця на зарплату від 20 до 143 тисяч гривень. Також передбачається додаткова винагорода до 100 тисяч гривень.

"Працевлаштування чоловіків та жінок від 18 до 45 років. Водій за контрактом у ЗСУ, заробітна плата від 28 200 грн, комфортні умови служби, можливість виїзду за кордон. Інформація про подробиці з прибуття у відділення рекрутингу", - йдеться у повідомленні.

Чортківський РТЦК та СП пропонує водієві-військовослужбовцю зарплату від 20 до 120 тисяч гривень, залежно від місця служби. Серед основних вимог чоловіка без фізичних недоліків віком від 27 до 55 років, наявність прав водія категорій B і С. Досвід управління вантажним транспортом від 1 року. До обов'язків входить перевезення вантажів різного призначення та ведення необхідної облікової документації.

"Офіційна мобілізація до кінця воєнного стану або служба за контрактом. Грошове забезпечення від 20 до 120 тисяч гривень (залежно від місця проходження служби). Повна зайнятість. Також готові взяти студента, ветерана. Досвід роботи від 1 року", - йдеться у повідомленні.

Щастинський РТЦК та СП також пропонує зарплату від 20 до 120 тисяч гривень.

"Шукаємо водія в ЗСУ навчання як у межах України, так і за кордоном. Ми готові взяти кандидатів без досвіду та освіти", - йдеться у повідомленні.

До обов'язків входить забезпечення безпеки при перевезеннях, технічне обслуговування та утримання транспортного засобу, виконання інших пов'язаних з роботою водіїв. Серед вимог бажання працювати на посаді водія, наявність посвідчення водія категорії В та С (з можливістю отримання інших категорій), відповідальність та уважність, відмінне знання правил дорожнього руху, готовність працювати за нерегулярним робочим графіком, включно з вечірніми та нічними змінами.

"Ми пропонуємо стабільну заробітну плату та своєчасну виплату, офіційне працевлаштування та соціальні гарантії, можливість професійного зростання та розвитку", - наголошується в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україні бухгалтеру готові платити до 70 тисяч гривень на місяць.

  • Вас також може зацікавити:

В Україні прибиральниці готові платити до 2 тисяч на день: що потрібно робити

В Україні водіям із досвідом готові платити до 90 тисяч на місяць: є важливі вимоги

Водій-санітар у медпункт ЗСУ отримає понад 100 тисяч гривень: які вимоги до кандидатів