RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Блогер Домбровський дурить уряд Швейцарії та вимагає гроші у дружини бізнесмена - адвокат

Одеський блогер Станіслав Домбровський дурить уряд Швейцарії та вимагає гроші у дружини бізнесмена, щодо чого готуються позови в українські та міжнародні суди.

Про це розповів адвокат Андрій Кузьменко, що представляє інтереси бізнесмена та організатора акції "Спіймай баригу" Єгора Левченко, пишуть "Українські новини".

Він називає жертвою Домбровського дружину Левченка, в якої блогер нібито вимагає 1 мільйон доларів, шантажує за допомогою відео з ознаками фейку, а також тисне погрозами батькам жінки та паплюжить честь та гідність родини Левченко на публічних майданчиках.

Кузьменко повідомив, що в нього є докази того, що Домбровський неправомірно отримує грошову допомогу від уряду Швейцарії, приховує статки та регулярні грошові надходження. За словами Кузьменко, Домбровський щомісячно отримує тисячі доларів, ховає ці надходження, щоб не платити податки в Україні та отримувати виплати, пільги та захист під виглядом біженця в Європі.

Адвокат Єгора Левченка запевняє, що блогер не отримає грошей, а натомість до правоохоронних органів та судів підуть позови та заяви щодо дій Домбровського. Андрій Кузьменко заявляє, що має достатньо доказів та вимагатиме швидкої реакції та належного розслідування.