RU  UA

Кажуть, що все добре, а насправді - ні: як окупанти реагують на нові вибухи в Криму

Чергова "бавовна" в тимчасово окупованому Криму виявила суперечності, що виникли у росіян на інформаційному фронті.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів заступник Постійного представника президента України в АР Крим Денис Чистіков.

Читайте також: У Криму підірвався російський протимінний корабель: всі подробиці

"Минулий тиждень у Криму був сповнений "бавовною", щодня була якась інформація про вибухи. Але, разом з цим, окупаційна адміністрація рапортувала, що все збито. Проте необхідно звернути увагу на ті суперечності, які були в окупантів на інформаційному фронті", - зазначив Чистіков.

Він наголосив, що російські Телеграм-канали повідомляли про вибухи в Севастополі, і це викликало панічні настрої в окупаційної адміністрації, яка заявляла, що ці відомості не відповідають дійсності та погрожували адміністраторам Телеграм-каналів притягненням до відповідальності.

"Щодо сьогоднішніх вибухів, слід зазначити, що їх фіксували як у Севастополі, так і в Саках, Євпаторії, а також населеному пункті Новофедорівка, де знаходиться військовий аеродром Російської Федерації. Повної інформації поки що немає, але в російських та українських телеграм-каналах були повідомлення про влучання у військову частину, де базується підрозділ радіоелектронної боротьби. Який, до речі, відповідає й за боротьбу з безпілотними літальними апаратами", - резюмував Чистіков.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що ЗСУ атакували позиції ракетно-зенітного полку ППО МО РФ неподалік села Оленівка у тимчасово окупованому Криму.

  • Вас також може зацікавити:

У Криму паніка через вибухи: повідомляють про "прильоти" в аеропорт

"Їм не місце там": реакція ВМС України на ймовірний підрив корабля у Криму

У Севастополі "бавовна": окупанти поскаржилися на атаку підводних дронів