RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Захист для своїх, смерть для ворогів: бійців ЗСУ привітали з Днем артилерії, ракетних та інженерних військ

Сьогодні, 3 листопада, своє професійне свято відзначають ракетники й артилеристи, а також бійці інженерних військ. Їх привітали Начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Шаптала та Командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Жоден рід військ не цінується так високо, як ракетні війська та артилерія, йдеться у привітанні Генштабу.

Вогнева підтримка наземних військ була й залишається визначальною на полі бою. А для воїна ця підтримка стала синонімом виживання у найскладніших бойових ситуаціях. За це ми поважаємо та щоразу з гордістю й вдячністю згадуємо наших артилеристів.

Читайте також: Мінус ворожий штурмовик: Сили оборони "приземлили" чергову російську пташку

Українські ракетні війська та артилерія роблять все, щоб ворог дуже дорого заплатив за розв’язання кривавої війни та страждання українців.

Інженерні війська ‒ спільнота невтомних героїв, які щодня обладнують позиції та райони оборони, знешкоджують мінні поля, облаштовують інженерні загородження та споруджують переправи. Захист і підтримка для своїх підрозділів та створення перешкод для противника. Вкрай необхідна й небезпечна робота.

Що об’єднує наших артилеристів та військових інженерів? Усі вони бережуть життя українського воїна та позбавляють ворога настирливої думки хазяйнувати на українській землі.

Щиро дякую військовослужбовцям ракетних військ і артилерії, а також інженерних військ за самовідданість, стійкість, мужність і героїзм.

Схиляю голову перед пам'яттю героїв, які поклали своє життя в боротьбі за свободу України. Вічна їм слава!

На сучасному етапі збройного протистояння ефективне ведення бойових дій як у наступі, так і в обороні, неможливе без вашої могутньої підтримки, йдеться у привітанні командувача Об'єднаних Сил.

Завдяки високому рівню підготовки й майстерності ваша потужність зростає з кожним упевненим кроком уперед. Отримавши у війні з російськими окупантами величезний бойовий досвід та опанувавши новітні зразки озброєння та техники, ви стали без перебільшення одними з найкращих у світі.

Вміннями, наполегливістю та вмотивованістю воїнів-артилерістів сьогодні захоплюється весь світ. Влучний артилерійський вогонь та ефективні ракетні удари безповоротно знищують бойовий потенціал ворожих угруповань, щоденно наближаючи нашу перемогу.

Військові інженери зазвичай першими прокладають безпечні проходи в мінних полях для просування піхоти й техніки, знешкоджують вибухові пристрої, будують переправи та фортифікаційні споруди.

Українці глибоко вдячні вам за сумлінне виконання військового обов'язку, мужність, відвагу та рішучий опір окупантам.

Нехай у добробуті та достатку живуть ваші родини. А веселий сміх та безхмарне майбутнє наших дітей буде найкращим подарунком до Дня перемоги!, побажав Сергій Наєв.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав привітання до Дня Сил спеціальних операцій Збройних сил України.