RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Будьте обережні на дорогах: карта і прогноз погоди на неділю

Синоптики дали прогноз погоди в Україні на неділю, 26 листопада. Очікуються складні погодні умови, у тому числі дощі, сніг, хуртовини та ожеледиця на дорогах.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Читайте також: Чекати лютих морозів чи аномального тепла? Свіжий прогноз метеорологів на кожен місяць зими

За даними Укргідрометцентру, на сході та південному сході буде злива, а вночі мокрий сніг випаде у Харківській та Дніпропетровській областях. Така сама погода з ожеледицею буде весь день на Миколаївщині, Кіровоградщині, Сумщині та Полтавщині.

Сильні сніжні опади очікуються у Черкаській та Чернігівській областях. У Київській та місцями Вінницькій областях синоптики прогнозують багато снігу та хуртовину. На заході, у Житомирській, вночі у Вінницькій областях місцями буде трохи сипати сніг. У свою чергу, вночі на більшій частині півдня не очікується опадів.

"Вітер переважно північно-західний, 9-14 м/с, пориви вночі у південних та більшості центральних областях, вдень в Україні 15-22 м/с, місцями, крім заходу, 25 м/с; на Одещині та Миколаївщині 28-30 м/с", - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/UkrHMC

Найтепліше вдень буде в окупованому Криму - до +16 градусів. На узбережжі Азовського моря, у східних та південно-східних регіонах країни +8...+13°С.

Водночас найхолодніша погода очікується у західних, північних, Вінницькій, Черкаській та Одеській областях, де вночі та вдень буде 0...-5°С. На Миколаївщині, Кіровоградщині та Полтавщині прогнозується -2...+3°С.

Нагадаємо, синоптик розповіла прогноз погоди в Україні на 25-27 листопада.

  • Вас може зацікавити:

Київ, Чернігів та інші міста занесе шаром снігу до 60 см: дата і карта

До 50 см снігу та ожеледиця: де і коли погіршиться погода в Україні

В Карпати прийшла казкова зима з морозами: в мережі діляться чарівними кадрами