RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Буковелю приготуватися: співробітники ТЦК влаштували рейд в елітний комплекс відпочинку на Закарпатті, відео

7 грудня представники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) завітали з повістками в один з популярних оздоровчих комплексів на західній Україні.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у Telegram-каналі.

Читайте також: До Буковеля повістки не доїжджають: військовий розповів, як ТЦК працює "за дзвінком"

Як зазначається, співробітники ТЦК прибули в "Косино" Мукачівського району Закарпатської області.

"Сьогодні співробітники ТЦК відвідали оздоровчо-рекреаційний комплекс "Косино". Зі слів очевидців, мета візиту така ж сама, як і в Ужгороді, Мукачеві та Хусті, - вручення повісток", - написав журналіст.

Раніше працівники Терцентрів комплектування та соціальної підтримки влаштували перевірку спортзалів у кількох містах країни. Повідомлялося, що співробітники ТЦК провели рейди в Ужгороді, Мукачеві та Хусті.

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З 24 лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.

Нагадаємо, на тлі посилення загальної мобілізації в Україні, згідно законопроєкту, який розроблять до кінця року за участі Міноборони та Генштабу ЗСУ, планують розширити й права ТЦК.

  • Вас також може зацікавити:

Власники готелів "приручили" ТЦК: як в Буковелі готуються бенкетувати на Новий рік

А на армію грошей "нема": у Буковелі цього року відпочивають за космічними цінами

ТЦК зроблять план за півгодини: на трасі в Буковель помітили сотні авто, відео